Germ Stop sinergie microelemente coloidale 50 ppm, 480ml, Alchemy

Remedii naturiste

Brand: ALCHEMY
In stoc
42,48 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

17535496

Germ Stop este un amestec sinergic de minerale coloidale, 100% natural: argint, cupru, aur (total 50ppm). Are efecte antivirale, antibacteriene, antifungice si antiparazitare.

Mod de utilizare

Aceasta combinatie, in proportiile specifice acestui amestec, are efecte antivirale, antibacteriene, antifungice si antiparazitare. Efectele antibacteriene si antivirale ale argintului, sunt complementate de catre efectele antibacteriene si antifungice ale cuprului. Totodata, aurul coloidal coordoneaza sinergia acestor elemente.

Cantitatile utilizate in mod obisnuit sunt de 1 lingura, de 1-3 ori zilnic. Totusi, in situatii speciale, un adult poate utiliza zilnic pentru perioade scurte (1-2 luni), chiar si 250mL din acest amestec, fara pericole.

In cazul copiilor, cantitatea va fi scazuta corespunzator, proportional cu greutatea corporala.

O alta posibilitate de utilizare este prin diluare in apa plata a cantitatii dorite pentru o zi, si consumul gradat al apei respective.

Rezumand:

- copii sub 5 ani: 1 lingurita/zi.

- copii 5-10 ani: 1-4 lingurite/zi.

- copii si adolescenti, 10-18 ani: 1 lingura/zi.

- adulti: 1-3 linguri/zi.

Siguranta

Acest produs nu prezinta in mod normal efecte adverse. Cazurile de alergii la metale sunt rare dar, in cazul in care exista o asemenea suspiciune, se poate testa compatibilitatea produsului pe o portiune sensibila a pielii. Datorita prezentei cuprului, persoanele afectate de maladia Wilson sau care sufera de hematocromatoza nu trebuie sa utilizeze acest produs.

Forma de prezentare: Flacon 480ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 20.04.2021