Gel - Thealoz Duo, 30 monodoze, Thea

Ingrijirea ochilor

Brand: THEA
In stoc
64,50 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

17527148

Picaturi de ochi cu gel lichid care combina trehaloza, gelul de sodiu Hyaluronat plus carbomer (0,25%) intr-o formulare fara conservanti, oferind cea mai lunga hidratare pentru ochii uscati din gama Thea.

Acesta poate fi deosebit de util inainte de a merge la culcare noaptea si pur si simplu daca doriti sa evitati sa folositi picaturi la fel de des ca de obicei.

Thealoz Duo Gel functioneaza in trei moduri:
- Trehaloza protejeaza celulele epiteliale de suprafata oculara, imbunatatindu-si rezistenta la stresul zilnic al mediilor uscate si schimbarile filmului lacrimal, in cazul ochiului uscat;
- Hialuronatul de sodiu adauga umezeala prin mentinerea apei pentru hidratarea si lubrifierea suprafetei ochiului;
- Carbomer Gel face ca formularea sa dureze mai mult pe ochi, dar fara lipicios .

Thealoz Duo Gel este o formulare hipotonica (osmolaritate scazuta), ceea ce inseamna ca se adreseaza in special dezechilibrului chimic al filmului lacrimal in ochiul uscat cronic si este mai bun la simptomele linistitoare.

Compozitie:
Trehaloza, gelul de sodiu Hyaluronat plus carbomer (0,25%).

Mod de administrare:
Se apasa cu usurinta pe flaconul doza unica - o picatura poate fi aplicata ori de cate ori este necesar pe tot parcursul zilei.

Forma de prezentare: Cutie 30 monodoze

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 26.02.2021