Gel oral pentru gura uscata, 40ml, BioXtra

Igiena orala

Brand: BIOXTRA
In stoc
44,60 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Gel oral pentru gura uscata, 40ml, BioXtra

652368866

Gelul oral pentru gura uscata BioXtra actioneaza ca un substitut eficient pentru saliva naturala prin reglarea micromediului din cavitatea bucala.

Formula unica, ce contine emolienti intensivi, calmeaza si lubrifiaza timp indelungat si amelioreaza simptomele si efectele de gura uscata (xerostomie). Ajuta la mentinerea sanatatii dintilor si a gingiilor.

Compozitie:

  • Lactoperoxidaza (cea mai importanta enzima din saliva cu rol in prevenirea caderii dintilor, afectarea gingiilor si respiratiei urat mirositoare)
  • Glucozoxidaza (enzima care creste nivelul de peroxid de hidrogen, ceea ce determina o functionare mai buna a Lactoperoxidazei)
  • Lizozim (enzima antimicrobiana prezenta in aproape toate organele si secretiile corpului. La nivelul gurii, este general acceptat ca are o importanta semnificativa in prevenirea cariilor dentare si a Candida)
  • Lactoferina (proteina cu rol in legarea fierului, se gaseste in lapte, saliva, lacrimi si alte secretii umane si animale. Joaca un rol foarte important in sistemul de aparare la nivelul intregului organism). La nivelul cavitatii bucale, lactoferina este cel mai important agent antimicrobian si sustine dezvoltarea florei naturale prin inhibarea bacteriilor nedorite, contribuind astfel la prevenirea infectiilor. Are actiune antibacteriana, antivirala si antiparazitara si joaca un rol cheie in modularea raspunsului inflamator imunologic.
  • Colostru din zer (imunoglobuline, proteine importante produse de sistemul imunologic al organismului cu rol in mecanismul de aparare si de crestere naturala a organismului la infectii).

Mod de utilizare: Spalati-va bine pe maini inainte de utilizare. Aplicati o cantitate indestulatoare de gel, cu degetul sau cu un betisor aplicator, pe gingii si pe limba sau sub proteza dentara, oriunde simtiti senzatia de uscaciune in gura, in special pe timpul noptii. Indepartati sau scuipati excesul. Repetati dupa cum este necesar. Inchideti capacul dupa utilizare.

Forma de prezentare: Flacon cu 40ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 17.06.2022