Gel micelar demachiant Luxury, 100ml, Gerovital

Frumusete si ingrijire

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

109,48 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Gel micelar demachiant Luxury, 100ml, Gerovital

652358589

Gelul micelar demachiant Gerovital Luxury se incadreaza in tendintele actuale de curatare a pielii, se bazeaza pe actiunea micelelor formate, ce ajuta la antrenarea si eliminarea delicata a impuritatilor mecanice, a urmelor de machiaj, a sebumului, a celulelor moarte etc. Gerovital Luxury creste longevitatea celulara aducand o infuzie de tinerete si frumusete tenului. Prima gama Gerovital pe segmentul cosmeticelor de lux.

Ingrediente active: Gelul contine Aquaxyl si Neurophroline, ingrediente de origine naturala cu actiune benefica, protectoare pentru piele. Neurophroline ingredient inovator, obtinut prin tehnologie verde, are efecte vizibile asupra prospetimii tenului. Aquaxyl asigura optimizarea rezervelor de apa din piele si imbunatatirea functiei de bariera a acesteia. Neurophroline este un extract obtinut din seminte de indigo salbatic, planta utilizata in medicina ayurvedica pentru beneficiile sale asupra pielii: regleaza raspunsul genetic la stres, activeaza productia de endorfine si a starii de bine, restabileste starea de echilibru, de normalitate a pielii.

Mod de utilizare: Gelul se intinde pe toata suprafata pielii, se maseaza si se indeparteaza cu ajutorul unei dischete uscate. Nu necesita clatire.

Forma de prezentare: 150ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 08.12.2021