Gel ingrijire scalp dupa transplantul de par Hydro, 100ml, THYMUSKIN

Frumusete si ingrijire

In stoc
173,24 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Gel ingrijire scalp dupa transplantul de par Hydro, 100ml, THYMUSKIN

652368893

THYMUSKIN HYDRO GEL este produsul de ingrijire inovator pentru hidratarea scalpului dupa transplantul de par.

Proprietati:

 • Are efect triplu: hidratant, calmant al scalpului si stimulare a cresterii, ceea ce face ca acest produs inovator sa fie unic pe piata. De asemenea, este potrivit pentru scalpul sensibil. Dupa transplantul de par, ingrijirea potrivita a scalpului decide daca parul creste in conditii optime.
 • Aplicarea regulata a THYMUSKIN Hydro Gel creeaza un mediu umed, astfel incat formarea crustelor la nivelul scalpului dupa implant este in mare masura evitata. Acest lucru are un efect pozitiv asupra procesului de vindecare.
 • Sustine cresterea grefelor transplantate. THYMUSKIN Hydro Gel are, de asemenea, un efect calmant asupra scalpului.
 • Contine complexul brevetat de peptide timice GKL-02. Acesta imita si corespunde cu extractul natural total de timus si nu este de origine animala, fiind obtinut prin sinteza. Sustine apararea naturala a imunitatii asupra parului si celulelor pielii.
 • THYMUSKIN creste vitalitatea celulelor, imbunatateste hranirea radacinii parului in faza de crestere (anagena), celulele foliculare sunt activate, este stimulata formarea firelor noi de par si se extinde semnificativ faza de crestere. In acest fel, Thymuskin sustine formarea de noi fire de par si le intareste pe cele existente. Mai mult, extractul de hamamelis si alantoina ofera proprietati antipruriginoase, antibacteriene si antioxidante.
 • THYMUSKIN Hydro Gel a trecut testul dermatologic efectuat de Institutul de Cercetare Dermatest sub supraveghere medicala specializata, obtinand calificativul „excelent”. In cadrul acestui test nu s-au inregistrat intolerante toxice-iritante pentru efectele iritante asupra pielii sensibile asa cum sunt mentionate in instructiunile internationale.
 • Produsul este lipsit de parabeni, siliconi, parfum si ingrediente de origine animala.

Ingrediente: AQUA, ALCOHOL DENAT., GLYCERIN, BETAINE, SUCCINOGLYCAN, PROPYLENE GLYCOL, XANTHAN GUM, ALLANTOIN, HAMAMELIS VIRGINIANA WATER, CITRIC ACID, ALCOHOL, SYNTHETIC THYMUS HYDROLYSATE.

Mod de aplicare:

 • Dupa consultarea cu chirurgul, se recomanda aplicarea Thymuskin Hydro Gel dupa inchiderea plagii, din a 3-a zi dupa transplant.
 • Thymuskin Hydro Gel trebuie aplicat de mai multe ori pe zi, atat cat este necesar, pe zonele afectate si restul scalpului, masat foarte usor cu varful degetelor.
 • In special, zona transplantata (zona receptoare) ar trebui mentinuta umeda cu Thymuskin Hydro Gel pentru a preveni in mod optim formarea crustelor.
 • Este recomandat a fi aplicat si la nivelul zonei donoare pentru a intari radacinile si a calma scalpul.
 • Combinati Thymuskin Hydro Gel cu Samponul Thymuskin Classic incepand cu ziua 3 dupa transplantul de par.
 • Caderea parului cauzata genetic continua chiar si dupa transplantul de par. Pentru a asigura rezultate de durata, va recomandam sa utilizati pe termen lung samponul si serul Thymuskin Classic.

Forma de prezentare: 100ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 17.04.2022