Gel Extreme de pepene, 40g, Gold Nutrition

Dieta si nutritie

In stoc
6,77 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

652354719

Extreme Fluid Gel cu BCAA este un gel lichid care te va ajuta la evitarea daunei musculare asociata cu exercitiul si la cresterea rezistentei la oboseala. Mai multa energie, mai putina oboseala si recuperare mai buna: pentru a te concentra mai mult la proba si mai putin la gel.

Concepute avandu-se in vedere exigentele sporturilor de lunga durata, produsele Extreme Fluid Gel sunt o combinaṭie de carbohidrati cu absorbṭie rapida, fiind destinate mentinerii stabile a valorilor de zahar in sange si pentru a evita oboseala precoce.

Pentru a ajuta la aceasta functie s-au adaugat aminoacizi cu lant ramificat (BCAA), care ajuta la reducerea daunei musculare asociata cu exercitiul. Pe langa aceasta, sporeste rezistenta la oboseala (reducand acumularea de serotonina, neurotransmiṭator implicat in oboseala centrala) si sporeste folosirea grasimilor ca sursa de energie in timpul exercitiul. Cand aceste produse se consuma ajung la muschi unde sunt oxidate pentru a furniza energie suplimentara, ceea ce duce la o reducere a folosirii de glicogen hepatic si ajuta astfel la intarzierea aparitiei oboselii.

Si pentru a te concentra mai mult la proba si mai puṭin la gel, aceste produse au o consistenṭa super fluida pentru a usura consumul!

Mod de administrare: a se consuma un gel per ora de exerciṭiu de anduranta. Trebuie sa se bea cu cel putin 250 ml de apa pentru fiecare Extreme Fluid Gel consumat.

Mod de prezentare: flacon de 40g.

Data ultimei actualizari 08.07.2021