Gel Extreme cu capsuni si taurina, 40g, Gold Nutrition

Suplimente sportivi

In stoc
6,77 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

652354721

Un gel savuros cu o utilizare foarte practica, care datorita compozitiei sale de zaharuri cu absorbtie rapida si indice glicemic ridicat, minerale si aminoacizi cu lant ramificat va permite mentinerea nivelurilor de zahar in sange stabile, refacerea sarurilor minerale mai importante pierdute in timpul antrenamentelor, prevenirea oboselii si pastrarea masei musculare.

Prezenta taurinei va permite cresterea nivelurilor de concentratie si intarzierea aparitiei simptomelor de oboseala centrala.

Ingrediente: maltodextrina (56%), apa (34%), fructoza (5%), glucoza (3%), aminoacizi cu lant ramificat (L-leucina, L-isoleucina, L-valina) (0,4%), aromatizant (contine stabilizant E445 si coloranti E122 e E124), acidificant (acid citric), clorura de sodiu, taurina (0,13%), clorura de potasiu, conservanti (sorbat de potasiu si benzoat sodic), complex vitaminic (acid-ascorbic, acetat de DL-alfa-tocoferil, nicotinamida, piridoxina HCL, riboflavina, tiamina HCL).

Contine E-122 si E-124: poate avea efecte in activitatea si atentia copiilor.

Mod de administrare: a se consuma 1 gel pe ora de exercitiu de anduranta. Trebuie sa se bea in cel putin 250 ml de apa per fiecare Extreme Gel.

Mod de prezentare: ambalaj din plastic de 40g.

Data ultimei actualizari 08.07.2021