Gel dermatocosmetic cu efect de umplere pentru buze Doza 3 Lip Volume Fillerina, 7ml, Labo

Frumusete si ingrijire

Brand: LABO
In stoc
207,38 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7522156

Cu o actiune rapida, tratamentul dermo-cosmetic are efect de umplere si poate fi utilizat la domiciliu pentru riduri, buze si pometi. Lip Volume este produs dermatocosmetic cu efect de umplere, pentru volumul buzelor. Fillerina este prima generatie de produse dermatocosmetice cu efect de umplere si ingrosare pentru utilizare la domiciliu. Numele produsului vine de la mecanismul de umplere a depresiunilor cutanate(piele lasata,riduri) datorita actiunii unei formule brevetate cu 6 molecule de acid hialuronic cu structuri moleculare diferite.

Fillerina Lip Volume ajuta la cresterea volumului buzelor datorita proprietatilor de umplere si fermitate ale celor 6 molecule de acid hialuronic cu mase moleculare diferite (de la 1000 Dalton la 2000000 Dalton), a caror capacitate de a penetra toate straturile cutanate a fost testate ex vivo. Formula produsului pentru volumul buzelor a fost creat special pentru pielea subtire a buzelor, pentru a spori efectul de penetrare,crestere a volumului si umplere.

Compozitie: Fillerina contine,pentru prima oara un amestec unic de 6 molecule diferite de acid hyaluronic (acid hyaluronic,hialuronat de sodium hidrolizat, acid hyaluronic hidrolizat, hialuronat de sodiu, hialuronat de sodiu crosspolymer), matrifull, o peptida sub forma de ciclodextrina si o hexapeptida pentru reglarea transportarii apei. Matrifull, o peptide sub forma de ciclodextrina, care ajuta la trofismul tesutului cutanat pentru un effect de umplere treptat si progresiv. O hexapeptida intervine in reglarea transportarii apei prin straturile pielii si ajuta la pastrarea unui nivel constant al apei.

Mod de administrare: Pentru a intinde corespunzator produsul, apasati repetat dar incet pe pistonul de la capatul aplicatorului. Aplicati de 5 ori pe zi pe buzele curate,intinzand un strat uniform si consistent de gel. Se recomanda aplicarea produsului timp de o luna. Aplicarile pot fi repetate de mai multe ori pe an, la intervale de 3 luni.

Forma de prezentare: 5ml + aplicator special cu varf prevazut cu trei mici sfere de otel.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 27.12.2021