Gel de protectie solara cu SPF50 Heliocare 360º, 50ml, Cantabria Labs

Frumusete si ingrijire

In stoc
69,34 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Gel de protectie solara cu SPF50 Heliocare 360º, 50ml, Cantabria Labs

652371142

Gelul de protectie solara Heliocare 360º cu fotoimunoprotector ridicat, intr-o textura inovatoare, fara ulei si cu atingere uscata, va ofera o actiune antioxidanta si ingrediente active care repara daunele provocate de soare.

Proprietati:

- Are o acoperire foarte larga impotriva razelor UVB, UVA, IR-A datorita combinatiei avansate de filtre si a sistemului sau excesiv Bloshield.

- Textura sa fara ulei este potrivita in special pentru pielea normala, mixta si grasa, precum si pentru climatele calde si umede, lasand pielea moale, neteda, uscata si fara stralucire.

- Nu este comedogenic, formula fara alcool, fara parabeni.

- Testat sub control dermatologic si oftalmologic.

Mod de utilizare: Agitati inainte de utilizare, aplicati generos si uniform inainte de expunerea la soare. Reaplicati frecvent, in special dupa bai prelungite sau transpiratie excesiva.

Avertizari: Este indicat doar pentru utilizare externa. Evitati contactul cu ochii. Evitati expunerea prelungita la soare in orele cele mai intense. Folositi imbracaminte, palarie si ochelari de soare pentru a va proteja. Nu expuneti bebelusii si copiii mici direct la soare.

Forma de prezentare: Flacon cu 50ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 10.05.2022