Gel bataturi si calozitati picioare Keratolin, 15ml, Biotrade

Frumusete si ingrijire

In stoc
47,30 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Gel bataturi si calozitati picioare Keratolin, 15ml, Biotrade

7516917

Este un gel special pentru indepartarea bataturilor, a pielii aspre si calozitatilor. Aplicarea zilnica a gelului timp de 7-10 zile asigura o indepartare rapida si eficienta a pielii aspre, precum si a celulelor moarte din stratul cornos. Nu contine parabeni.

Beneficii:

  • Exfoliaza intens straturile de piele moarta;
  • Elimina calusurile si verucile plantare;
  • Rezultate vizibile in 7-10 zile.

Ingrediente active: acid lactic – alfa-hidroxi acid, care creste procesul de exfoliere, limiteaza dezvoltarea bacteriilor si stimuleaza cresterea de celule noi; acid salicilic – beta-hidroxi acid, care stimuleaza exfolierea rapida a pielii.

Ingrediente: AQUA, ALCOHOL, LACTIC ACID, GLYCOLIC ACID, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, CETEARETH-30, SALICYLIC ACID, XANTHAN GUM.

Mod de utilizare: in fiecare seara, timp de cel putin 7-10 zile, dupa curatarea si uscarea pielii, aplicati gelul pe regiunea afectata (batatura, calozitate) si acoperiti cu un plasture. A doua zi dimineata spalati bine cu apa. Dupa a treia zi incepeti sa indepartati mecanic (cu pila sau piatra ponce) pielea desprinsa si apoi aplicati gelul, repetand astfel procedeul in urmatoarele zile pana la refacerea completa a pielii.

Precautii:

  • Daca pana in 20 de zile nu apare o ameliorare consultati-va cu un dermatolog.
  • A nu se folosi pe pielea lezata sau inflamata. Produsul nu este potrivit copiilor sub 3 ani.

Mod de prezentare: tub de 15ml.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 10.05.2021