Gastro Acid Support, 30 tablete masticabile, Secom

Suplimente alimentare

Brand: SECOM
In stoc
31,71 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

17538956

Gastro Acid Support este o formula complexa, ce asociaza saruri minerale de calciu si sodiu, enzime digestive si extracte vegetale, cu rol in mentinerea pH-ului gastric in limite normale si a bunei functionari a sistemului digestive.

Proprietati:

- Ofera suport in reducerea refluxului gastroesofagian.

- Sustine reducerea nivelului de acid gastric aflat peste limitele fiziologice si ofera suport in reducerea refluxului gastroesofagian.

- Ofera suport in protejarea mucoasei gastrice in fata eroziunii induse de acidul gastric in exces si a factorilor cu caracter proinflamator.

- Sustine sinteza normala a prostaglandinelor de tip E2 (compusi cu caracter citoprotector de la nivel epitelial, ce ofera o protectiei semnificativa mucoasei gastrice prin favorizarea secretiei de bicarbonat, sustinand astfel intarirea stratului de mucus gastric).

- Favorizeaza cresterea activitatii enzimelor de faza I si II a detoxifierii hepatice si reducerea productiei speciilor reactive de oxigen (radicali liberi).

- Sustine buna functionare a sistemului digestiv si echilibrarea manifestarilor asociate unei digestii ingreunate (senzatie de plin sau greutate in stomac, balonare, colici abdominale, flatulenta sau eructatii).

- Mentine tranzitului intestinal normal.

Compozitie: Amestec Gastro Acid Support: bicarbonat de sodiu, carbonat de calciu, pectina (390mg), amestec de enzime: bromelaina, papaina, proteaza, lipaza, amilaza (105mg), Fenicul (5mg), Palmier-pitic (5mg), rozmarin (5mg).

Mod de administrare: La nevoie, 1-3 tablete masticabile/zi, dupa mase sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Avertizari: Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.

Forma de prezentare: 30 tablete masticabile (cu gust de ciocolata)

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 14.05.2021