Fructoza, 400g, Vitalia

Dieta si nutritie

Brand: VITALIA
In stoc
12,10 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Fructoza, 400g, Vitalia

7506707

Fructoza este un produs destinat folosirii curente ca indulcitor, avand un gust dulce, mai bun decat zaharul si o putere de indulcire de 1, 5-2 ori mai mare decat a zaharului. Fructoza este o substanta dulce care participa in metabolismul glucidic in absenta insulinei, scurtcircuitand reactiile metabolice nedorite determinate de acest hormon(acumularea de grasimi, catabolizarea proteinelor in cura de slabire etc.).

Fructoza este recomandata celor care practica regimuri de slabit cu supravegherea indicelui glicemic al alimentatiei (ca de exemplu regimul disociat lipoglucidic), sportivilor, celor care desfasoara o activitate intelectuala intensa sau stresanta, ca si persoanelor de varsta a treia.

Fructoza poate fi folosita in gospodarie pentru:

• indulcirea fructelor proaspete (capsuni, visine);
• indulcirea bauturilor stimulente (cafea, ceai, cacao);
• la prepararea compoturilor si a gemurilor, avand un efect conservant mai mare decat al zaharului datorita osmolaritatii mai ridicate;
• la prepararea dulciurilor.

Mod de utilizare:

• Poate fi consumata, ca indulcitor, si de catre persoane cu hiperglicemie, cu supravegherea nivelului glicemiei sau dupa sfatul medicului curant.
• Doza recomandata: Variabila, in functie de scopul utilizarii.

Forma de prezentare: 400 g.

 

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 20.04.2021

Categorii de produse