Formula de lapte praf Althera IMO, 400g, Nestle

Mama si copilul

Brand: NESTLE
In stoc
144,90 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Formula de lapte praf Althera IMO, 400g, Nestle

652358907

Formula completa, hipoalergenica, cu proteine extensiv hidrolizate din zer si lactoza purificata, 2’FL si LNnT. Althera HMO este prima si singura formula extensiv hidrolizata (eHF) ce contine: 2’ Fucozillactoza (2’FL), Lacto-N-neotetraoza (LNnT) si lactoza, pentru a ajuta la dezvoltarea sistemul imunitar al sugarilor. Pentru regimul dietetic de prima intentie al sugarilor cu alergii la proteinele din laptele de vaca si/sau soia.

Ingrediente: Lactoza, maltodextrina, uleiuri vegetale (floarea soarelui, rapita, cocos), proteine din zer extensiv hidrolizate, minerale (glicerofosfat de calciu, fosfati de potasiu, clorura de magneziu, clorura de calciu, clorura de sodiu, sulfat de mangan, sulfat feros, iodura de potasiu, fosfati de sodiu, sulfat de zinc, citrat de potasiu, clorura de potasiu, selenat de sodiu, sulfat cupric), emulgator esteri ai acidului citric cu mono- si digliceridele acizilor grasi, fibre (2’-fucozil-D-lactoza, lacto-N-neotetraoza), ulei Mortierella alpina (ARA), ulei din microalga Schizochytrium sp. (DHA), corector de aciditate acid citric, bitartrat de colina, vitamine [L-ascorbat de sodiu (vitamina C), acetat de tocoferil DL-alfa (vitamina E), nicotinamida (niacina), D-pantotenat de calciu (acid pantotenic), riboflavina (vitamina B2), acetat de retinil (vitamina A), mononitrat de tiamina (vitamina B1), clorhidrat de piridoxina (vitamina B6), acid folic (folat), filochinona (vitamina K), colecalciferol (vitamina D), D-biotina, cianocobalamina (vitamina B12)], L-arginina, L-histidina, taurina, inozitol, L-carnitina. Nu contine gluten.

Mod de utilizare: Spalati mainile inainte de prepararea solutiei. Spalati bine biberonul, capacul si tetina. Fierbeti-le timp de 5 minute si lasati-le acoperite pana la utilizare. Fierbeti apa de baut timp de 5 minute, apoi lasati-o la racit. Turnati exact cantitatea necesara de apa calduta in biberon. Adaugati numarul exact de masuri corespunzatoare varstei copilului. Puneti capacul la loc dupa fiecare utilizare, inchizand cutia ermetic si depozitati-o intr-un loc racoros si uscat.

Precautii:

  • Preparati un singur biberon odata.
  • Curatati suprafata pe care veti prepara solutia.
  • Hraniti copilul imediat si urmati instructiunile cu exactitate.
  • Nu pastrati solutia neconsumata, aruncati-o.
  • Intotdeauna tineti copilul in brate in timp ce il hraniti.
  • Hraniti copilul respectand indicatiile medicului.

Forma de prezentare: 400g

product_detail_disclaimer

Data ultimei actualizari: 28.10.2021