Forcapil Sampon fortifiant, 200ml

Frumusete si ingrijire

In stoc
40,48 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Forcapil Sampon fortifiant, 200ml

17533980

Forcapil® Sampon Fortifiant: un nou produs pentru rezistenta,vitalitatea si protectia parului tau!
Factorii externi care agreseaza parul, indreptarile repetate, caldura uscatoarelor de par, stresul… pot pune o tensiune asupra parului.

Formula noului produs Forcapil® Sampon Fortifiant confera rezistenta si vitalitate fibrei capilare de la radacina, protejand in acelasi timp firul de par.

Contine keratina hidrolizata, 98% formula identica cu cea din compozitia parului. Scopul este de a repara keratina parului hranindu-l cu elementele care il compun. Keratina va proteja parul invaluindu-l, reparand si consolidand astfel firul de par pentru a preveni ruperea!

Forcapil® Sampon Fortifiant contine Provitamina B5 (Panthenol), o componenta majora a coenzimei A care are un rol cheie in mecanismul de reparatie a celulelor si tesuturilor. Aceasta vitamina contribuie la o buna hidratare a parului, o intareste si ii amplifica stralucirea.

Ingrediente:
Apa, sulfat laureth de sodiu, clorura de sodiu, cocamidopropil betaina, polisorbat 20, keratina hidrolizata, poliquaternium-10, pantenol, palmat gliceril hidrogenat PEG-200, palmat de gliceril hidrogenat PEG-7, cocoat de gliceril PEG-7, acid citric, hidroxid de sodiu, benzoat de sodiu, parfum, linoal, limonen.

Mod de utilizare:

Aplicati pe parul umed, spumati si clatiti cu apa.
Frecventa : 1-2 ori pe saptamana.
Pentru rezultate mai bune, se recomana folosirea impreuna cu Forcapil® formula fortifianta.

Recomandari:

Evitati contactul cu ochii.
In caz de contact cu ochii, clatiti imediat si abundent cu apa.
Utilizare externa, a nu se inghiti.

Forma de prezentare: flacon cu 200ml

product_detail_disclaimer

Data ultimei actualizari: 24.03.2022