Fond de ten corector acoperire 16h Dermablend 20, 30 ml, Vichy

Frumusete si ingrijire

Brand: VICHY
In stoc
89,76 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Fond de ten corector acoperire 16h Dermablend 20, 30 ml, Vichy

7524637

Ofera acoperire perfecta cu aspect natural pentru toate tipurile de ten. Fin si in acelasi timp cu o mare putere de acoperire, Dermablend ofera calitatea senzoriala a unui fond de ten lejer, dar cu un grad mare de acoperire. Formula fondului de ten corector fluid Dermablend imbina o concentratie mare de pigmenti pentru o acoperire optima cu o textura care se intinde foarte bine pentru un rezultat natural si pentru confortul utilizarii de-a lungul intregii zile. La contactul cu pielea, textura devine mai fluida, culoarea se intinde uniform. Fondul de ten corector are acoperire mare cu tripla actiune: grad ridicat de acoperire timp de 16 ore, un rezultat estetic authentic si confort optim oferit de hidratarea timp de 24 de ore. Formula hipoalergenica testata sub control dermatologic pentru compatibilitate cu pielea sensibila, este non-comedogenic, fara parfum.

Beneficii:

  • 16 ore de acoperire;
  • Aspect ultra natural;
  • Ofera protectie a pielii SPF 35;
  • 24 de ore de hidratare.

Ingrediente active: concetrate a pigmentilor 30%, pentru o acoperire perfecta. Prezenta pigmentilor "soft-focus", pentru estomparea imperfectiunilor, cu un rezultat estetic comparabil cu cel obtinut cu un fond de ten traditional. Imbogatit cu glicerina si ulei volatil de origine vegetala, pentru a fi usor de aplicat, fluid si confortabil.

Ingrediente: apa, nedecan, dimeticon, glicerina, tridecan, poligliceril-4 izostearat, pentilen glicol, sulfat de magneziu, dioxid de titan.

Mod de utilizare:

  • Aplicati fondul de ten corector cu varful degetelor sau cu ajutorul unui buretel, cu miscari delicate, din interiorul spre exteriorul fetei. In cazul unor imperfectiuni pronuntate ale tenului, insistati prin tapotarea zonei respective, apoi intindeti prin miscari usoare;
  • Estompati intinzand produsul spre gat, spre urechi si spre partea de sus a fruntii, pentru a evita diferentele pronuntate de culoare;
  • Repetati aplicarea pana la obtinerea nivelului de acoperire dorit.

Recomandare: destinat femeilor care doresc sa corecteze imperfectiunile usoare pana la moderate ale tenului (culoare neuniforma, cearcane, roseata, cicatrici).

Mod de prezentare: flacon de 30ml.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 04.02.2022