Fixativ cu fixare intensa Style, 500ml, JOC

Frumusete si ingrijire

Brand: JOC
In stoc
56,98 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Fixativ cu fixare intensa Style, 500ml, JOC

652367556

JOC STYLE Shape Up, Spray par cu fixare intensa sustine coafuri de durata. Rezistenta 24 ore!  Fixeaza orice tip de coafura si texturizeaza, fara a lasa vreo senzatie lipicioasa. 

Ingrediente: Alcohol Denat., Butane, Methylal, Isobutane, Propane, Acrylates/t-Butylacrylamide Copolymer, Aqua/Water, Aminomethyl Propanol, Triethyl Citrate, Parfum/Fragrance, Propylene Glycol, Panthenol.

Mod de utilizare: pulverizati de la o distanta de 30 cm,pe parul uscat. Pentru un plus de volum,se ridica suvita de par si se pulverizeaza la radacina de la o distanta de 15 cm. 

Nivel de fixare: 10.

Avertizari:

Aerosoli extrem de inflamabili. Recipient sub presiune, poate exploda daca este incalzit. A se feri de caldura, suprafete fierbinti, scantei, flacara deschisa sau alte surse incadescente. Nu fumati. A nu se pulveriza catre flacari sau alte surse incandescente. A nu se gauri sau arde chiar si dupa golire. A se feri de razele soarelui. A nu se expune temperaturilor care depasesc 50 C/122 F. A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se inhala, pulveriza in ochi sau pe pielea iritata. In cazul contactului cu ochii, clatiti imediat cu apa. A se pulveriza o perioada scurta de timp, apoi se aeriseste incaperea. Dupa golire se arunca recipientul in cosul de gunoi. A se utilizat doar in scopul pentru care a fost creat. 

Mod de prezentare: spray de 500ml.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 03.04.2022