Filtru de umidificare Nano Cloud FY242530, 1 bucata, Philips

Mama si copilul

Brand: PHILIPS

Produsul este indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu exista în stocul furnizorului.

Despre produs

17534636

NanoCloud suprem cu 99 % mai putine bacterii. Tehnologia Philips NanoCloud este certificata ca fiind sigura din punct de vedere igienic. S-a dovedit ca elibereaza cu 99 %* mai putine bacterii in aer comparativ cu umidificatoarele cu ultrasunete.

Curatare usoara a filtrului de umidificare. Designul inteligent simplifica intretinerea si curatarea filtrului de umidificare. Pur si simplu scoateti filtrul impreuna cu roata acestuia de pe suportul rotii si clatiti filtrul de umidificare sub jet de apa.

Alerta de protectie pentru aer sanatos te informeaza prompt atunci cand este momentul sa inlocuiesti filtrul. Daca filtrul nu este inlocuit in acest moment, aparatul se opreste din functionare, deoarece filtrul nu mai este eficient. Filtrul rotativ nu sta niciodata in apa si se va opri din rotatie cand aparatul ramane fara apa sau atinge nivelul de umiditate presetat, in timp ce ventilatorul va continua sa functioneze in modul purificator si sa usuce filtrul. Astfel, beneficiezi mereu de aer sanatos.

Fara praf alb, fara pete de umezeala. Ceata invizibila de apa creata cu ajutorul tehnologiei Philips Nano Cloud nu genereaza praf alb sau pete de umezeala in incapere.

Forma de prezentare: 1 x filtru de umidificare

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 20.02.2022

Categorii de produse