Festivalul ingredientelorUN ASPECT SANATOS AL TENULUI PENTRU MAI MULT TIMP

 Produsele Vichy de ingrijire a tenului sunt dezvoltate impreuna cu medici dermatologi si formulate cu ingrediente dermato-cosmetice[Pe]  PEPTIDE 

  [B3]  NIACINAMIDA       

[Px]  PROXYLANE

   [HA]  ACID HIALURONIC[Pe]  PEPTIDE Peptidele sunt frecvent întâlnite în produsele dermatocosmetice anti-rid, pentru efectul lor puternic de stimulare a producției de colagen.

 

Dr. Iulia Panțuru

Medic Specialist Dermato-Venerologie[B3]  NIACINAMIDA Niacinamida, cunoscută și sub denumirea de vitamina B3, îmbunătățește funcția de bariere a pielii, reduce roșeața și inflamația și protejează tenul de stresul oxidativ, fiind benefica pentru sistemul imun al pielii.

 

Dr. Anca Răducan

Medic Primar Dermato-Venerologie

[Px]  PROXYLANE Proxylane este derivat dintr-o fomula obținută prin chimia verde. Pielea este tonifiată și fermă, ridurile sunt mai puțin pronunțate, iar trăsăturile sunt restaurate.

 

Dr. Diana Plăcintescu

Medic Primar Dermato-Venerologie

[HA]  ACID HIALURONIC Acidul Hialuronic este cunoscut pentru proprietățile sale intens hidratante.

 

Dr. Iulia Panțuru

Medic Specialist Dermato-Venerologie

[R]  RAMNOZA Ramnoza derivă în mod natural din zahăr și este cunoscută pentru proprietățile sale de reducere a ridurilor.

 

Dr. Anca Răducan

Medic Primar Dermato-Venerologie

[HA]  CAFEINA Cafeina este cunoscută ca ingredient cheie în produsele dermatocosmetice pentru conturul ochilor, stimulând microcirculația, avțând efect benefic în diminuarea pungilor de sub ochi.

 

Dr. Anca Răducan

Medic Primar Dermato-Venerologie