Feronix, 60 capsule, Herbagetica

Suplimente alimentare

In stoc
29,56 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Feronix, 60 capsule, Herbagetica

652355272

Feronix, cu formula sa concentrata si extractele 100% naturale, ofera suportul necesar organismului pentru cresterea productiei de globule rosii si formarea hemoglobinei, avand efect antianemic. Asocierea Fierului bisglicinat cu Vitamina C si Acid Folic maximizeaza absorbtia Fierului in organism, asigurand productia de hemoglobina si oxigenarea celulara a organismului. Prezenta celor trei elemente in Feronix livreaza un produs cu eficientaridicata, fara a produce efecte adverse.

Proprietati:

- Creste productia globulelor rosii si a hemoglobinei si creste aportul de oxigen in organism.

- Regleaza cresterea si diferentierea celulara, asigurand un proces corect de diviziune celulara.

- Formeaza nivelul optim al homocisteinei si a cisteinei, creste nivelul proteinelor, al glicogenilor, enzimelor.

- Protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ.

- Creste sanatatea sistemului imunitar si a sistemului nervos si creste sanatatea venelor sanguine si stimuleaza circulatia sanguina.

Compozitie: Fier Bisglicinat standardizat cu 15.7% Fier (195mg), Extract de Acerola (100mg), Vitaminele B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, B12, minerale si aminoacizi, pe suport de drojdie-de-bere (100mg), Extract din frunze de urzica (30mg), Extract din radacina de Ashwagandha/Ginseng-indian, Withanolide si 1% Alcaloizi (25mg), Capsula vegetala.

Mod de administrare: 1 capsula pe zi.

Forma de prezentare: Flacon cu 60 capsule

product_detail_disclaimer

Data ultimei actualizari: 16.07.2021