Feronix, 30 capsule, Herbagetica

Suplimente alimentare

In stoc
17,81 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

652355271

Feronix, cu formula sa concentrata si extractele 100% naturale, ofera suportul necesar organismului pentru cresterea productiei de globule rosii si formarea hemoglobinei, avand efect antianemic. Asocierea Fierului bisglicinat cu Vitamina C si Acid Folic maximizeaza absorbtia Fierului in organism, asigurand productia de hemoglobina si oxigenarea celulara a organismului. Prezenta celor trei elemente in Feronix livreaza un produs cu eficientaridicata, fara a produce efecte adverse.

Proprietati:

- Creste productia globulelor rosii si a hemoglobinei si creste aportul de oxigen in organism.

- Regleaza cresterea si diferentierea celulara, asigurand un proces corect de diviziune celulara.

- Formeaza nivelul optim al homocisteinei si a cisteinei, creste nivelul proteinelor, al glicogenilor, enzimelor.

- Protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ.

- Creste sanatatea sistemului imunitar si a sistemului nervos si creste sanatatea venelor sanguine si stimuleaza circulatia sanguina.

Compozitie: Fier Bisglicinat standardizat cu 15.7% Fier (195mg), Extract de Acerola (100mg), Vitaminele B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, B12, minerale si aminoacizi, pe suport de drojdie-de-bere (100mg), Extract din frunze de urzica (30mg), Extract din radacina de Ashwagandha/Ginseng-indian, Withanolide si 1% Alcaloizi (25mg), Capsula vegetala.

Mod de administrare: 1 capsula pe zi.

Forma de prezentare: Flacon cu 30 capsule

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 18.07.2021