Femovita forte zi si noapte, 60 capsule, NaturPharma

Suplimente alimentare

In stoc
80,63 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

17536789

Femovita Forte Zi si Noapte este un supliment alimentar care sprijina organismul sa faca fata modificarilor din perioada menopauzei. Femovita forte – Zi si Noapte contine o formula stiintifica complexa, pe baza de fitoestrogeni, care amelioreaza tulburarile neuropsihice si neurovegetative care pot aparea in aceasta perioada.

Femovita Forte Zi si Noapte contine doua produse, fiecare avand o actiune specifica: Femovita forte –  Zi si Femovita forte – Noapte. Ajuta la ameliorarea bufeurilor, iritabilitatii, dificultatilor de concentrare, oboselii, sustine integritatea tesutului osos si functionarea normala a sistemului cardiovascular si imunitar. Femovita forte Zi ajuta la ameliorarea bufeurilor, iritabilitatii, dificultatilor de concentrare oboselii, sustine integritatea tesutului osos si functionarea normala a sistemului cardiovascular si imunitar. Femovita forte Noapte ajuta la ameliorarea bufeurilor si a transpiratiilor nocturne, va ajuta sa adormiti, reduce trezirile nocturne si contribuie la obtinerea unui somn odihnitor si sanatos.

Compozitie:

Femovita forte Zi contine patru grupe de fitoestrogeni (stilbenoide, lignani si kumestani), ajuta in timpul zilei la reducerea celor mai frecvente simptome neurovegetative si neuropsihice bufeuri, cefalee, depresie, iritabilitate, dificultate de concentrare etc. Combinarea acestora cu calciu natural si vitamina D ajuta la normalizarea masei osoase si la cresterea rezistentei osoase.

Femovita forte Noapte contine doua grupe de fitoestrogeni si o combinatie de substante active din plante (flavonoide) care ajuta la reducerea transpiratiilor nocturne, a iritabilitatii si a nelinistii, ajuta la somn, reduc poftele nocturne contribuie la obtinerea unui somn linistit si sanatos.

Mod de administrare:

Femovita forte Zi - 1 capsula pe zi, dimineata.

Femovita forte Noapte - 1 capsula pe zi, seara.

Forma de prezentare: 60 capsule

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 10.04.2021