Fares

Sortare dupa

In 1929, adica acum mai bine de opt decenii, a inceput o calatorie frumoasa in lumea plantelor, care a adus impreuna traditiile si inovatia, pentru a obtine ceaiuri si remedii din plante medicinale, care au cucerit increderea romanilor de pretutindeni. Aceasta calatorie a inceput la poalele Sarmizegetusei, in inima Daciei, in aceleasi locuri bogate in traditie, unde viata infloreste in fiecare an daruindu-ne cele mai bune ingrediente pentru sanatate: la Orastie.

Calitatea produselor Fares inseamna in primul rand calitatea plantelor pe care le folosesc. Au culturi proprii, carora le acorda atentie si grija si recolteaza plantele in cea mai buna perioada, cand au continutul cel mai ridicat de substante active. Pentru plantele din flora spontana, asadar cele care cresc liber in natura, au culegatori pe care ii instruiesc si evalueaza periodic. Iar plantele care nu cresc in clima din Romania sunt de la furnizori agreati, livrate cu documente de calitate.

In total, folosesc pentru ceaiuri si remedii peste 200 de specii de plante, din care anual primesc circa 800 de loturi din culturi proprii si de la mai mult de 150 de furnizori agreati. Pentru a garanta calitatea si siguranta remediilor pe care le folosesc, efectueaza peste 8.000 de analize pe an doar pentru admiterea in spatiul de depozitare.