Fard de ochi vegan cu chilimbar Posh Fox, 1 bucata, Uoga Uoga

Frumusete si ingrijire

Produsul este indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu exista în stocul furnizorului.

Descriere si prospect: Fard de ochi vegan cu chilimbar Posh Fox, 1 bucata, Uoga Uoga

652368259

Dupa ce am selectat si amestecat cu atentie mineralele naturale, am creat o paleta minunata de 20 de nuante de fard de ochi - incepand cu o nuanta foarte deschis neutra, trecand prin culori de pamant, violet stralucitor si visiniu pana la culori inchise pentru un machiaj smoky. Fardurile noastre de ochi sunt moi si frumos pigmentate, astfel incat puteti obtine o acoperire buna si uniforma, care va rezista toata ziua. Puteti aplica un primer de ochi pe pleoape inainte de a le acoperi cu fard de ochi, pentru o aplicare mai usoara.

Fardurile de ochi Uoga Uoga sunt realizate din minerale naturale pure si nu contin niciun colorant sintetic, astfel incat pot fi potrivite chiar si pentru ochii sensibili. Compozitia este imbogatita de chihlimbarul pur baltic, care este cunoscut pentru proprietatile sale antibacteriene.

Ingrediente: Mica, CI 77492 (iron oxide), CI 77007 (blue ultramarine), Titanium Dioxide, Zinc Oxide, CI 77499 (iron oxide), Magnesium Stearate, Kaolin (white clay), Oryza Sativa (rice) Starch, Amber Powder.

Mod de utilizare: Scufundati peria in fardul de ochi Uoga Uoga si indepartati excesul de pulbere atingand usor capatul periei de marginea borcanului. Aplicati fardul de ochi pe pleoapa cu miscari de tapotare in zonele pe care doriti sa le colorati si apoi netezi fardul glisand peria de la colturile interioare catre cele exterioare ale ochilor. Repetati pentru o culoare mai intensa. Peria cu partea mai mica este mai convenabila pentru a ajunge la zone mai mici, in timp ce partea mai mare a periei - pentru acoperirea intregii pleoape. Varful rotunjit al ambelor perii este perfect pentru aplicarea fardului pe cute sau pe colturile exterioare ale ochilor.

Precautii:

A se feri de umezeala.

Nuantele produselor prezentate in fotografii si pe paleta pot diferi usor datorita parametrilor tehnici ai ecranelor.

Forma de prezentare: 1 bucata

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 24.06.2022