Extract glicerinat Vermifug, 100ml, Steaua Divina

Suplimente alimentare

Produsul încă nu este disponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

16,66 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

652359286

Vermifug reprezinta un extract glicerinat ce intruneste actiunile sinergice ale mai multor plante binecunoscute pentru efectele lor de indepartare a parazitilor intestinali, avand totodata actiuni antiinflamatoare, carminative, antispastice, antioxidante, invigoratoare, detoxifiante, imunomodulatoare si imunostimulatoare.

Ingredientele din compozitia produsului ajuta la sustinerea digestiei; contribuie la functionarea tractului intestinal (Hamei, Tintaura); ajuta in caz de spasme (colici) abdominale si la sustinerea fluxului de fluide digestive (Chimen).  Contribuie la un scaun normal si sustine peristaltismul intestinului (Crusin). Cimbrul-de-cultura si Iarba-mare sunt utilizate in mod traditional pentru sustinerea digestiei si contribuie la confortul digestiv.

Glicerina vegetala este utilizata ca indulcitor, agent de incarcare, conservant, umectant (substanta ce pastreaza starea de hidratare a alimentelor). Are rolul de a proteja ADN-ul celular de radiatia ultravioleta.

Ingrediente: amestec de plante (fructe de Chimen/ Carum carvi – 7 %; parti aeriene de Cimbru-de-gradina/ Satureja hortensis – 7 %; scoarta de Crusin/ Rhamnus frangula – 6 %; conuri de Hamei/ Humulus lupulus – 6 %; radacini de Iarba-mare/ Inula helenium – 6 %; parti aeriene de Pelin/ Artemisia absinthium – 6 %; scoarta de Salcie/ Salix alba – 6 %; parti aeriene de Tintaura/ Centaurium erythraea – 6 %) – 50 %; apa deionizata – 25 %; glicerina vegetala – 25 %.

Mod de utilizare: pentru un efect maxim se recomanda utilizarea produsului 14 zile cu pauza 14 zile, timp de 3 luni. In timpul utilizarii produsului este necesar consumul sporit de lichide!

  • Copii intre 2 si 4 ani, cate 10 picaturi de 3 ori/ zi;
  • Copii intre 4 si 7 ani, cate 25 picaturi de 3 ori/zi;
  • Copii intre 7 si 14 ani, cate 50 picaturi de 3 ori/ zi;
  • Peste 14 ani si adulti cate 80 picaturi de 3 ori/ zi, la 30 minute inainte de masa intr-un pahar cu apa sau ceai.

Indicatii: parazitoza intestinala (oxiuriaza, helmintiaza, teniaza, giardioza, ascaridioza), anorexie, greata, colecistoza, constipatie, meteorism abdominal, crampe abdominale, digestie dificila, indigestie, dischinezie biliara, litiaza biliara, dischinezie intestinala, hipercolesterolemie, edeme, retentie de apa.  

Avertizari:

  • Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Produsul poate contine particule in suspensie, care nu reprezinta defecte de calitate.
  • A se agita inainte de utilizare.
  • A se pastra la temperatura camerei, ferit de lumina.
  • A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
  • A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
  • A se consuma de preferinta inainte de sfarsitul: vezi pe ambalaj.

Contraindicatii: sarcina, alaptare, alergie la plante din Fam. Asteraceae si Apiaceae sau la oricare dintre componente.

Mod de prezentare: o sticluta de 100ml.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 26.11.2021