Extract gliceric Cistourinal, 50ml, AdNatura

Remedii naturiste

In stoc
10,08 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Extract gliceric Cistourinal, 50ml, AdNatura

652365812

Produs natural recomandat pentru mentinerea sanatatii tractului urinar  si a functionarii normale a vezicii urinare si a rinichilor. Acesta protejeaza organismul impotriva stresului oxidativ. Sprijina detoxifierea organismului.

Contine: extract 1:10, in solutie hidroglicerica, cu 50% v/v glicerina vegetala, din urmatorul amestec de plante: merisor, frunze – Vaccinum vitis-idaea 20% ; coada-calului, parti aeriene – Equisetum arvense 14% ; coada-soricelului, parti aeriene – Achillea millefolium 14%; echinacea, parti aeriene – Echinacea purpurea 12%; salvie, parti aeriene – Salvia officinalis 10%; cimbrisor, parti aeriene – Thymus serpillum 10%; ienupar, fructe – Juniperus communis 10%; pir, rizomi – Agropyrum repens 10%, recunoscute in literatura de specialitate pentru capacitatea lor de a desprinde bacteriile patogene de pe mucoasa tractului urinar, de a mentine sanatatea tractului urinar si a rinichilor cat si pentru capacitatea de detoxifiere a organismului.

Mod de utilizare: se consuma cu 30 de minute inainte de masa. Se recomanda cure de 3-4 saptamani. Dupa o pauza de 3 zile, cura se poate relua pana la obtinerea rezultatelor dorite.

  • Adulti si copii de peste 14 ani: de 3 ori pe zi cate ½-1 lingurita de produs la o ceasca de ceai sau apa,
  • Copii intre 3 si 14 ani: de 3 ori pe zi cate o jumatate de lingurita de produs la o ceasca de ceai sau apa.

Mod de prezentare: o cutie cu 50g de ceai.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 14.01.2022