Extract Gheara Diavolului, 30 capsule, Rotta Natura

Suplimente alimentare

In stoc
14,30 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

652360623

Gheara Diavolului (Harpagophytum procubens) este o planta originara din Africa de Sud utilizata pentru actiunea ei puternica asupra durerilor de la nivelul oaselor si articulatiilor. S-a demonstrat ca administrarea sub forma de extract are o actiune mai puternica fata de administrarea pulberii simple, datorita concentratiilor mari de substante active: iridoide (harpagozida, procumbida si harpagida), esteri heterozidici (verbascozida, acteozida si izoacteozida), acizi triterpenici (ursolic si oleanolic), fitosteroli (stigmasterol si beta-sitosterol), flavonoide (luteolina si kaempferol).

Aceasta compozitie complexa are rol de reducere a intensitatii durerilor de la nivel articular printr-un raspuns specific de mobilizare a resurselor naturale ale organismului. Contribuie la reducerea intensitatii si frecventei durerilor articulare ajuta la mentinerea functionarii normale a articulatiilor sustine mecanismele de protectie impotriva stresului oxidativ.

Ingrediente: Gheara-diavolului (Harpaghophytum procumbens) extract 4:1 (maltodextrina) din radacina-470 mg., gelatina (capsula)

Mod de administrare: Cate 1 capsula de 3 ori pe zi, cu 30 de minute inainte de masa.

Precautii:

  • Femeilor insarcinate sau care alapteaza, in caz de ulcer gastric si duodenal, persoanelor sub 16 ani, precum si celor cu sensibilitate crescuta la oricare dintre ingredientele produsului.
  • Administrarea produsului la copii se va face la recomandarea medicului numai in masura in care acestia pot inghiti fara dificultate capsula.
  • Persoanele cu litiaza biliara vor consulta medicul inainte de a utiliza acest supliment.
  • A se administra cu prudenta de catre persoanele cu probleme de coagulare a sangelui.

Forma de prezentare: 30 capsule

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 13.12.2021