Exfoliant pentru ten Just Mandelic Acid 10%, 30ml, Revox

Frumusete si ingrijire

Brand: REVOX
In stoc
26,40 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

652366153

Serum pentru fata si gat care asigura o exfoliere delicata a pielii. Produsul vizeaza textura aspra a pielii, porii mariti, liniile fine si ridurile. Este adecvat pentru pielea sensibila si predispusa la acnee.

Ingrediente: Water / Aqua, Mandelic Acid, Triethanolamine, Propylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Hydroxyethyl Cellulose.

Mod de utilizare: Aplicati 2-4 picaturi seara pe pielea curata si complet uscata, evitand zona ochilor si masati usor. Asteptati pana cand pielea se usuca inainte de a aplica urmatorul produs. Utilizati inainte de produsele hidratante sau tratamentele cu ulei.

Avertizari:

  • Nu combinati cu alti acizi directi (AHA, BHA) sau retinoizi pentru a evita exfolierea excesiva si iritarea pielii.
  • Nu utilizati pe pielea inflamata, iritata, arsa de soare sau deteriorata.
  • Evitati expunerea directa la soare si folositi protectie solara, atat in timpul, cat si la o saptamana dupa utilizarea produsului.
  • Este posibila intoleranta individuala la produs.
  • Daca apare disconfort, incetati sa-l mai utilizati. Inainte de prima aplicare, se recomanda efectuarea unui test de sensibilitate.
  • Daca nu se produce iritatie dupa 24 de ore, produsul este sigur de utilizat. Daca simtiti o senzatie de arsura sau mancarime, produsul trebuie spalat imediat cu apa din abundenta. Daca senzatia de arsura persista, solicitati sfatul medicului.

Forma de prezentare: Sticluta de 30ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 26.12.2021