Excilor stilou aplicator, 3.3 ml, Vemedia

Suplimente alimentare

Brand: VEMEDIA

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

78,45 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Excilor stilou aplicator, 3.3 ml, Vemedia

7530599

Proprietăți:
Excilor controlează micro-mediul unghiei, acidificând patul unghial.
Excilor este capabil să penetreze  unghia, astfel că unghia este tratată din interior către exterior.
De obicei, durează câteva luni pentru ca o unghie afectată să arate complet sănătoasa din nou. In medie, o unghie de la picioare crește 1,5 mm într-o lună.
Excilor scade imediat pH-ul unghiei, creând un mediu ostil dezvoltării fungilor. Cu toate acestea, unghia deteriorată are nevoie de timp să crească. Eficacitatea Excilor a fost dovedită prin studii clinice.

Ingrediente: lactat de etil, apa(7%), acid acetic, potențiator de penetrare a unghiei, agent peliculogen, conservanți (nu conține parabeni)

Mod de utilizare:
Curățați unghia, in cazul in care aveți oja, îndepărtați-o complet înainte de a utiliza Excilor.
Folosiți aplicatorul pentru a acoperi cu produs toată unghia și zona de sub unghie. Aplicați Excilor cu generozitate. Lăsați unghia să se usuce (între 1-2 minute) înainte de a vă pune șosetele/pantofii. Acest lucru permite produsului să penetreze unghia. În urma aplicării, este destul de normal să simțiți o senzație de furnicătură sub unghie, iar acest lucru arată că produsul a penetrat unghia complet. Aplicați produsul pe zona infectată de două ori pe zi (dimineața și seara). Pentru un rezultat  bun, tratați zona infectată timp de cel puțin 3 luni. Cel mai bine, să continuați tratamentul până ce unghia și-a revenit complet .Nu apăsați prea tare pe aplicator atunci când aplicați produsul.

Prezentare: stilou-aplicator  3.3ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Categorii de produse