Excilor 2 în 1 tratament pentru negi, 3.3ml, Oystershell NV

Suplimente alimentare

In stoc
73,64 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Excilor 2 în 1 tratament pentru negi, 3.3ml, Oystershell NV

17533125

Excilor® 2 in 1 tratament pentru negi combina cele mai frecvente 2 metode de tratament impotriva negilor pentru rezultate mai rapide. Prin inghetarea rapida (-45 ℃) a centrului negului si prin exfolierea pielii infectate, pielea ingrosata a negului si virusul cauzator sunt indepartate si va aparea din nou pielea sanatoasa. Astfel, este asigurata o rata de vindecare mai mare decat in cazul altor produse existente pe piata(1), cu o durata scurta de tratament, de doar 5 zile. Tehnologia DuoActive combina crioterapia si tratamentul cu gel intr-un singur dispozitiv.

Beneficii:

Tratament combinat pentru negi: produs cu agent de inghetare si un produs cu gel, bazat pe ingredientul activ TCA-Active actionand, astfel, atat din interior, cat si din exterior.
Tratament cu o durata de 5 zile pentru verucile comune si verucile plantare.
Poate fi utilizat la copii incepand cu varsta de 4 ani.

Mod de utilizare:

Ziua 1: aplicati produsul pentru crioterapie
- Adulti si copii: o singura data.

Ziua 2, 3, 4, 5: aplicati tratamentul cu gel
- Adulti: 1 aplicare de 2 ori pe zi; Copii cu varste intre 4 si 12 ani: 1 aplicare pe zi.

Atunci cand il utilizati pentru prima data, tratati mai intai un singur neg inainte de a trata mai multi negi, pentru a vedea efectul asupra pielii dvs.
Incepeti sa tratati alt neg numai daca nu ati manifestat reactii adverse (in mod normal, intr-un interval de 5 zile).

Daca exista mai multi negi apropiati unul de altul (la o distanta de cel mult 1 cm), asteptati pana ce pielea revine la normal inainte de a trata alt neg (acest lucru poate dura pana la 6 saptamani).
Daca negul nu dispare complet, tratamentul poate fi repetat de cel mult 3 ori. Repetati intreaga schema de tratament dupa o perioada de pauza de minimum 4 zile pana la 1 saptamana.
Daca tratati un neg acoperit de calus, se recomanda ca mai intai sa inmuiati zona tratata in apa calduta timp de 5 minute si sa frecati cu atentie calusul cu o pila, inainte de tratament.

Precautii:

- EXCLUSIV pentru negii localizati pe maini si picioare.
- Nu inghititi si nu inhalati agentul de inghetare; utilizati produsul numai in locuri bine aerisite.
- Utilizati numai impreuna cu spuma furnizata.
- Nu apasati prea tare atunci cand aplicati spuma pe neg.
- Aplicati spuma timp de maximum 20 de secunde pe un neg comun si maximum 40 de secunde pe un neg de la nivelul piciorului. (Consultati pct. CE ESTE UN NEG?)
- Nu aplicati spuma pe zona din jurul negului.
- Spuma este strict pentru o singura utilizare.
- Agentul de inghetare este inflamabil si poate cauza degeraturi pe pielea sanatoasa.
- Nu tineti rezervorul de criogenare in apropierea fetei sau deasupra unor parti ale corpului sau deasupra hainelor.
- A se pastra departe de foc deschis, surse de aprindere, surse de caldura, de lumina directa a soarelui si de surse electrostatice si electrice. Nu expuneti dispozitivul la temperaturi peste 50 °C.
- Nu fumati si nu aprindeti tigari in apropiere.
- Nu perforati si nu dati foc rezervorului de criogenare, nici dupa utilizare.
- Gelul de tratament contine un acid coroziv.
- Evitati contactul cu ochii si membranele mucoase. Daca gelul intra in contact accidental cu ochii sau cu membranele mucoase, clatiti imediat cu apa din abundenta si solicitati asistenta medicala.
- Evitati contactul cu pielea sanatoasa din jurul negului. Puteti folosi un unguent, precum vaselina, pentru a proteja zona inconjuratoare inainte de aplicarea gelului.
- Daca gelul intra in contact accidental cu pielea sanatoasa, spalati imediat zona cu apa si sapun din abundenta, pentru a preveni iritarea sau senzatia de arsura a pielii sanatoase.
- Daca aveti dificultati in a aplica gelul cu precizie, de exemplu pe talpa piciorului, solicitati ajutor.
- Evitati contactul gelului cu hainele, bijuteriile, tesaturile sau mobila, deoarece le poate deteriora.
- Spalati-va pe maini (cu exceptia zonei tratate) imediat dupa utilizare. Daca ati tratat un neg de la nivelul mainilor, asteptati 5 minute.
- Dupa utilizare, poate ramane o cantitate mica de gel in dispozitiv; de aceea, se recomanda precautie la inchiderea si redeschiderea dispozitivului.
- Nu expuneti zona tratata la lumina soarelui inainte ca pielea sa revina la normal. Acest lucru poate dura intre 4 si 6 saptamani. In cazul expunerii la soare, se poate produce hiper- sau hipopigmentarea pielii.
- Nu atingeti si nu trageti de pielea tratata, deoarece negii sunt contagiosi. Nu trageti de crusta, deoarece aceasta trebuie sa cada singura.
- Pentru a mentine igiena personala, tratamentul trebuie utilizat de o singura persoana.

Adresati-va medicului daca:

- senzatia de intepatura persista;
- negul nu a disparut dupa 3 cicluri de tratament;
- prezentati iritatie, roseata sau durere.

Reactii adverse:

- Daca se utilizeaza pe pielea sanatoasa, poate aparea o senzatie de intepatura, de arsura usoara sau o senzatie dureroasa la nivelul zonei tratate, ceea ce poate cauza leziuni ale pielii.
In cazul in care senzatia de intepatura, de arsura sau senzatia dureroasa continua pana la urmatoarea aplicare, tratamentul trebuie oprit.
- Complicatiile apar in cazuri rare. In cazuri extrem de rare, poate ramane un semn sau o cicatrice permanenta. Acestea pot fi asociate unor afectiuni, cum sunt cicatrizarea deficitara sau o infectie. Daca se intampla acest lucru, adresati-va medicului.
- La fel ca in cazul tuturor metodelor de inghetare, pielea poate deveni alba pentru un timp.
- Aplicarea agentului de inghetare poate cauza o senzatie de intepatura, mancarime, durere in timpul sau dupa inghetare, care scade rapid dupa revenirea la temperatura normala a zonei.
- Supraexpunerea la produsul de inghetare poate cauza lezarea straturilor superioare ale pielii, determinand cicatrici, si/sau poate conduce la leziuni ale nervilor.

Ingrediente:

- Cryo-Active™ (agent de inghetare)
- TCA-ActiveTM (pe baza de acid tricloracetic)
- Carbopol
- Apa

Forma de prezentare: 3.3ml

product_detail_disclaimer

Data ultimei actualizari: 10.11.2020

Categorii de produse