EstroPlus, 30 comprimate filmate, Hyllan

Suplimente alimentare

Brand: HYLLAN
In stoc
41,93 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: EstroPlus, 30 comprimate filmate, Hyllan

7473550

EstroPlus este un supliment alimentar ce contine un complex de substante bioactive cu rol benefic in combaterea simptomatologiei menopauzale (pre si perimenopauzale).

Proprietati:

- Extractul din germeni de soia are o eficienta dovedita contra bufeurilor si palpitatiilor si contribuie la reducerea uscaciunii si a iritabilitatii mucoasei vaginale.

- Izoflavonele constituie un aport de vitamine, aminoacizi esentiali si minerale necesare organismului in perioada de tranzitie menopauzala.

- Vitamina E si extractul de seminte de struguri au un puternic efect antioxidant si, in combinatie cu izoflavonele, favorizeaza functionarea organismului in conditii optime.

Ingrediente: Fosfat dicalcic, extract din germeni de Soia (Glycine hispida) cu 40% izoflavone, celuloza microcristalina, extract 100:1 din seminte de struguri (Vitis vinifera), dl-alfa tocoerol acetat (vitamina E 50%), croscarmeloza de sodiu, acid stearic, stearat de magneziu, dioxid de siliciu.

Ingrediente active: Izoflavone 45mg, proantocianidine 30mg, vitamina E 12,6mg.

Mod de administrare:

- 1-2 comprimate pe zi seara sau unul dimineata si unul seara, la o ora dupa masa, in functie de intensitatea si numarul bufeurilor sau a celorlalte simptome.

- Administrarea se incepe cu 2 comprimate pe zi in primele doua saptamani, apoi se continua cu 1 comprimat pe zi. Daca bufeurile sau celelate simptome suparatoare revin ca numar si intensitate, se revine la 2 comprimate pe zi timp de inca doua sapatamani.

- Se administreaza pe cale orala. Pentru un efect optim se recomanda evitarea consumului de alimente si lichide timp de o ora dupa adminsitrare.

Forma de prezentare: Cutie cu 30 comprimate

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 14.06.2021