Esprico, 60 capsule, Engelhard Arzneilmittel

Suplimente alimentare

In stoc
68,80 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Esprico, 60 capsule, Engelhard Arzneilmittel

6422281

Esprico este indicat pentru ehilibrarea deficitului de acizi grasi omega 3: acizii grasi omega-3 sunt utili pentru multe procese metabolice si joaca un rol important in dezvoltarea creierului. Acesti acizi exista doar in unele tipuri de peste gras, pe care copiii oricum nu il mananca cu placere. Datorita lui Esprico copilul primeste aceste substante nutritive valoroase. Cercetarile stiintifice au aratat ca deja dupa 2 - 4 saptamani de administrare de Esprico au aparut efecte favorabile in ceea ce priveste atentia si capacitatea de concentrare.

Problemele de concentrare sporadice sunt de pus si pe seama alimentatiei neechilibrate, a stressului sau a numarului insufficient de ore de somn. Ele nu trebuie sa va duca cu gandul direct la sindroame precum ADHD sau alte boli, care trebuie tratate si medicamentos. Un supliment alimentar de tipul Esprico poate sa atenueze mult deficitele de concentrare si sa stimuleze chiar concentrarea si atentia.

Esprico contine acidul gras nesaturat omega 6, acidul gama linolenic Acesta sustine multiple functii ale creierului si reprezinta de aceea „ajutor pentru procesul de invatare“. Esprico mai contine si zinc si magneziu; aceste substante minerale inlesnesc transmiterea impulsurilor nervoase de la o celula nervoasa la alta.

Mod de administrare :

• 2 capsule de 2 ori pe zi.
• Esprico are un gust placut de fructe si este disponibil sub forma de capsule masticabile.
• Acestea pot fi inghitite direct sau mestecate sau mai exista posibilitatea sa desfaceti capsula, sa scoateti continutul din ea si sa il administrati copilului in mancare.
• Esprico se administreaza de preferinta in timpul mesei sau dupa masa.

Precautii:

• Tolerabilitate: Esprico este foarte bine tolerat.
• Doar in cazurile in care persoanele prezinta hipersensibilitate la peste sau la planta luminita noptii, produsul nu trebuie administrat.

Ingrediente/capsula:

Ulei de peste, indulcitor: xilitol; umidificator: glicerina; citrat de magneziu; gelatina; amidon modificat; agent de glazurare: ceara de albine galbena, trigliceride cu lant mediu; ulei de Oenothera biennis(luminita noptii); aroma de pottocale (80-90% limonene); emulsifiant;lecitina din soia; gluconat de zinc; moderator de aciditate: acid citric, coloranti: oxid de fier; dioxid de titan; indulcitor; acesulfam de potasiu.

Forma de prezentare: 60 capsule.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 14.12.2020

Categorii de produse