Enterolactis Plus, 30 capsule, Sofar

Suplimente alimentare

Brand: SOFAR
In stoc
47,30 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Enterolactis Plus, 30 capsule, Sofar

652354058

Contine un numar impresionant de celule vii de origine umana 24 miliarde ce reechilibreaza rapid flora intestinala, combate efectele adverse ale antibioticelor. Sdministrat in dozele recomandate, acesta poate influenta inlocuirea completa a florei bacteriene anormale, restabilind in scurt timp un ecosistem natural capabil sa redea intestinului echilibrul fiziologic;

Indicat dupa si in timpul terapiei cu antibiotice, deoarece terapia cu antibiotice distruge flora intestinala, iar acest dezechilibru poate duce la: diaree, constipatie, balonare, crestere in greutate, alergii si alte simptome neplacute, in diareea infectioasa acuta si diareea calatorului, in diareea si balonarea abdominala din contaminarea intestinala bacteriana, inrofilaxia recidivelor bolii diverticulare acute (imediat dupa faza acuta), in ameliorarea diareei, balonarii si flatulentei din cadrul Sindromului Intestinului Iritabil, in managementul remisiilor bolii inflamatorii cronice intestinale, chiar si post operator.

Ingrediente active: L. casei (Lactobacillus paracasei CNCM I-1572), un lactobacil pantentat la Institutul Pasteur din Paris, care este trece intact de bariera gastrica si reface eficient dezechilibrele intestinale.

Nu contine gluten, lactoza, zahar.

Mod de administrare: O capsula pe zi, de preferat dimineata pe stomacul gol. Se va administra incepand cu varsta de 6 ani.

Mod de prezentare: o cutie cu 30 de capsule.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 12.06.2021

Categorii de produse