Enterolactis Baby, 10 ml, Sofar

Mama si copilul

Brand: SOFAR
In stoc
32,79 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Enterolactis Baby, 10 ml, Sofar

7500783

Este ideal pentru copilul tau, are o cantitate mare de culturi vii, nu mai putin de 1 miliard in 9 picaturi si se administreaza usor datorita pipetei dozatoare si gustului placut de biscuiti, este constituit din fermenţi lactici vii de origine umana, capabili sa reechilibreze rapid compoziţia florei intestinale, este un aliat indispensabil impotriva diareei si pentru prevenirea aparitiei colicilor, materiile prime din Enterolactis Baby sunt suplimentar testate (au gradul "infant"), fiind sigure pentru copii. Nu contine gluten, lactoza, zahar.

Mod de utilizare:

Se administreaza 9 picaturi 1-2 pe zi. Cura se continua pe parcursul a 15-30 de zile, in funcţie de necesitaţi. In dozele indicate mai sus, produsul se poate administra ciclic. Picaturile se pot aplica fie direct pe limba, fie amestecate cu un lichid rece sau putin caldut. In caz de administrare concomitenta cu antibiotice, Enterolactis se administreaza distanta de 3 ore de la antibiotic.

Forma de prezentare:

10 ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 19.04.2021