Elevit 2, 30 capsule moi, Bayer

Mama si copilul

Brand: BAYER
In stoc
63,96 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Elevit 2, 30 capsule moi, Bayer

7520563

Elevit 2 sustine nevoile crescute de micronutrienti din timpul sarcinii, incepand cu saptamana a 13-a pana la nastere. Elevit 2 face parte din gama Elevit si are la baza formula Elevit 1, in plus mai contine acizi grasi esentiali omega-3 (DHA si EPA) din surse de incredere.

Elevit 2 sustine mama prin intarirea sistemului imunitar, formarea normala a hemoglobinei si protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ.

Beneficii:

  • Mentinerea vederii si functiei normale a creierului viitorului nou-nascut;
  • Cresterea tesutului matern;
  • Formarea normala a globulelor rosii si a hemoglobinei;
  • Mentinerea sanatatii sistemului osos.

Ingrediente: MEG-3TM/ulei de peste (ameutes de tocoferoli naturali, ulei de floarea soarelui), bogat in DHA si EPA. Capsula: gelatina, glicerol (agent de umezire) E422, apa purificata, oxid nergu de fier E172, vitamina C (acid L-ascorbic), oxid de magneziu, ceara galena de albine (agent de ingrosare), fumarat feros, nicotinamina, vitamina A/beta caroten 30% (ulei de floarea soarelui), vitamina E (acetat de DL a-tocoferil), oxid de zinc, vitamina B5 (pantotenat de calciu microincapsulat), dioxid de siliciu E551 (agent de ingrosare), vitamins B12, vitamina B6, vitamina B1, vitamina B2, acid folic sub forma de L-metilfolat de calciu si acid pterolimonoglutamatic, vitamina D, iodura de potasiu, selenit de sodiu anhidru, D-biotina, lecitina E322, trigiceride cu catena medie. Proprietati: mentinerea vederii si functiei normale a creierului viitorului nou-nascut, cresterea tesutului matern, formarea normala a globulelor rosii si a hemoglobinei, mentinerea sanatatii sistemului osos.

Mod de utilizare: 1 capsula pe zi, in perioada de sarcina incepand cu saptamana 13.

Forma de prezentare: o cutie cu 30 de capsule moi.

product_detail_disclaimer

Data ultimei actualizari: 24.11.2021