Echinacea + vitamina C + seleniu + zinc, 30 capsule, Rotta Natura

Frumusete si ingrijire

In stoc
15,40 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

652360622

Aceasta formula complexa contine unele dintre cele mai cunoscute ingrediente utilizate pentru intarirea sistemului imunitar. Efectul conjugat al vitaminelor, mineralelor si al Extractului de Echinacea fac din acest produs un mijloc de crestere a capacitatii de aparare a organismului impotriva agresiunii factorilor din mediul inconjurator. Provenienta naturala a acestui complex confera o absorbtie superioara in organism prin biodisponibilitatea crescuta.

Ingrediente: Extract 100:1 din fructe de Maces (Rosa canina) cu minim 50% Vitamina C-160 mg., Extract din radacini de Echinacea purpurea cu minimum 4% polifenoli-150mg, Drojdie de bere inactivata imbogatita cu Zinc-150 mg., Drojdie de bere inactivata imbogatita cu Seleniu-50 mg., Maltodextrina(agent de incarcare), gelatina(capsula).

Mod de administrare: Fiecare capsula asigura 100% din doza zilnica recomandata de Vitamina C, 75% din doza zilnica recomandata de Zinc si 182% din doza zilnica recomandata de Seleniu.

Contraindicatii:

Nu se administreaza in perioadele de pre si post vaccinare.

A nu se administra de catre persoanele cu boli autoimune.

Femeile gravide si cele care alapteaza pot utiliza produsul doar la recomandarea medicului.

Forma de pezentare: 30 capsule

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 06.12.2021