EasyCol Baby solutie, 15ml, Esvida

Suplimente alimentare

Brand: ESVIDA
In stoc
78,48 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7527042

O digestie slaba a laptelui poate duce la o serie de reactii la nou-nascut care genereaza disconfort, urmata plans prelungit si intens. O problema foarte frecventa cunoscuta sub numele de deficienta de lactaza tranzitorie este cauza principala a acestei situatii care apare in primele luni de viata. Easycol BABY(r)+ este un supliment alimentar ce contine enzima lactaza care ajuta la descompunerea lactozei (hidroliza) in doua tipuri de zaharuri simple, glucoza si galactoza, simplificand procesul de digestie. Este o solutie inovatoare si eficienta la aceasta problema.

Proprietati:
- este un produs cu un concept inovator pentru tratamentul colicilor, actionand asupra uneia dintre principalele cauze ale declansarii colicilor: deficitul temporar de lactaza, care apare in primele luni ale vietii copilului;
- este sigur si poate fi utilizat inca din prima zi de nastere, pentru ca actioneaza numai asupra laptelui si nu produce efecte secundare;
- compenseaza deficienta tranzitorie a sistemului digestiv al copilului;
- ajuta la digerarea lactozei neprelucrate;
- scade acumularea de gaze intestinale;
- reduce episoadele de plans prelungi cauzate de colici.

Mod de administrare:
Se administreaza din prima zi de viata, prin picurare in: lapte praf, lapte matern extras, direct sugarului inainte de a se alimenta la san.

Forma de prezentare: Sticla 15ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 20.04.2021