Dr.Hart Solutie salina 3%, 5ml x 20 monodoze

Suplimente alimentare

Brand: DR.HART
In stoc
49,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7532848

Dr. Hart Solutie salina 3% in Terapia prin inhalare este in special indicata pacientilor care sufera de bronsiolita, bronsita acuta, fibroza chistica si boala pulmonara obstructiva cronica (BPOC). Poate fi utilizata de asemenea ca solutie vehicul pentru alte produse medicamentoase administrate prin inhalare.

Faciliteaza deplasarea secretiilor de la nivelul tractului respirator, imbunatatind astfel respiratia Dr. Hart Solutie salina 3% sub forma de doza unica, fara conservanti, pentru nebulizare, actioneaza prin diferite mecanisme care faciliteaza deplasarea secretiilor de la nivelul tractului respirator, imbunatatind astfel respiratia.

Beneficii:

  • Desfacerea legaturilor ionice ale mucusului, reducand astfel nivelul de vascozitate si elasticitate al secretiei;
  • Absorbtia apei de la nivelul mucoasei si submucoasei, reducand astfel edemul peretilor tractului respirator;
  • Inducerea tusei si a sputei, care pot ajuta la eliminarea mucusului de la nivelul bronhiilor, ameliorand astfel obstructia tractului respirator.

Ingrediente: solutie sterila de clorura de sodiu 3%.

Mod de utilizare: Poate fi utilizat cu orice tip de nebulizator. A se utiliza 4 sau 5 ml de solutie in Terapia prin inhalare conform prescriptiei medicale.

Mod de prezentare: o cutie cu 20 de monodoze a cate 5ml fiecare.

Data ultimei actualizari 10.06.2021