Dr.Hart Extract concentrat de merisor, 30 comprimate

Suplimente alimentare

Brand: DR.HART
In stoc
17,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Dr.Hart Extract concentrat de merisor, 30 comprimate

652365193

Dr.Hart Extract concentrate de merisor contine extract din fructe de Afin-American, extract de patrunjel si Vitamina C.

Beneficii:

  • Extractul de Afin-American(Merisor) contribuie la reducerea manifestarilor neplacute de la nivel urinar (nevoia frecventa de a urina, disconfort la urinare, miros neplacut al urinii);
  • Vitamina C contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Ingrediente: Agent de incarcare (fosfati de calciu), extract din fructe de Afin-american (Vaccinium macrocarpon - 8% Proantocianidine), extract de Patrunjel (Petroselinum crispum), agent de ingrosare (celuloza microcristalina), stabilizator (carboximetilceluloza de sodiu reticulata), acid L-ascorbic, agenti de glazurare [emulsifiant (hidroxipropilmetilceluloza), agent de glazurare (alcool polivinilic), antispumant (polietinolglicol 4000), agent antiaglomerant (talc), agent de ingrosare (polidextroza), coloranti (oxizi si hidroxizi de fier)], emulsifiant (hidroxipropilmetilceluloza), ageni antiaglomeranti (dioxid de siliciu, saruri de magneziu ale acizilor grai), stabilizator (hidroxipropilmetilceluloza), corector de aciditate (acid tartric) .

Mod de utilizare: 1 – 3 comprimate zilnic, dupa masa.

Forma de prezentare: 30 comprimate

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 07.01.2022