Dr.Hart Extract concentrat de merisor, 30 comprimate

Suplimente alimentare

Brand: DR.HART
In stoc
22,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

652365193

Dr.Hart Extract concentrate de merisor contine extract din fructe de Afin-American, extract de patrunjel si Vitamina C.

Beneficii:

  • Extractul de Afin-American(Merisor) contribuie la reducerea manifestarilor neplacute de la nivel urinar (nevoia frecventa de a urina, disconfort la urinare, miros neplacut al urinii);
  • Vitamina C contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Ingrediente: Agent de incarcare (fosfati de calciu), extract din fructe de Afin-american (Vaccinium macrocarpon - 8% Proantocianidine), extract de Patrunjel (Petroselinum crispum), agent de ingrosare (celuloza microcristalina), stabilizator (carboximetilceluloza de sodiu reticulata), acid L-ascorbic, agenti de glazurare [emulsifiant (hidroxipropilmetilceluloza), agent de glazurare (alcool polivinilic), antispumant (polietinolglicol 4000), agent antiaglomerant (talc), agent de ingrosare (polidextroza), coloranti (oxizi si hidroxizi de fier)], emulsifiant (hidroxipropilmetilceluloza), ageni antiaglomeranti (dioxid de siliciu, saruri de magneziu ale acizilor grai), stabilizator (hidroxipropilmetilceluloza), corector de aciditate (acid tartric) .

Mod de utilizare: 1 – 3 comprimate zilnic, dupa masa.

Forma de prezentare: 30 comprimate

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 07.01.2022