Dr.Hart Complex Diosimina, Hesperidina si Vitamina C, 30 comprimate filmate

Suplimente alimentare

Brand: DR.HART
In stoc
21,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Dr.Hart Complex Diosimina, Hesperidina si Vitamina C, 30 comprimate filmate

17537117

Dr.Hart Complex de Diosmina, Hesperidina si Vitamina C este un supliment alimentar sub forma de comprimate. Diosmina si hesperidina din compozitie sunt bioflavonoide din citrice.

Beneficii:

  • Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea nomala a vaselor de sange;
  • Diosmina si Hesperdinda sunt doua bioflavonoide puternice, obtinute din citrice, care actioneaza sinergic si sunt utilizate adesea pentru tratarea afectiunilor cardiovasculare si a edemului limfatic;
  • Este util persoanelor care prezinta disconfort cauzat sau asociat cu circulatia venoasa deficitara (senzatia de picioare grele, umflate, dureri la nivelul gambelor, varice), cat si persoanelor care resimt dureri provocate de hemoroizi.

Ingrediente: diosmina si hesperidina (90:10), agent de ingrosare (celuloza microcristalina), acid L-ascorbic, agenti de glazurare [agent de ingrosare (hidroxipropilmetilceluloza), agent de glazurare (alcool polivinilic), stabilizator (polidextroza), agent antiaglomerant (talc), emulsifiant (esteri poliglicerici ai acizilor grasi), coloranti (oxizi si hidroxizi de fier)], agent antiaglomerant (dioxid de siliciu), stabilizator (carboximetilceluloza de sodiu reticulata), agent antiaglomerant (saruri de magneziu ale acizilor grasi), stabilizator (hidroxipropilmetilceluloza), corector de aciditate (Acid L-tartric).

Mod de utilizare: cate 1 comprimat zilnic. Luati comprimatul dupa masa, intreg, cu apa.

Mod de prezentare: o cutie cu 30 de comprimate filmate.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 21.05.2021

Categorii de produse