Dissip Forte 250mg, 20 plicuri, Alvogen

Suplimente alimentare

Brand: ALVOGEN
In stoc
33,33 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Dissip Forte 250mg, 20 plicuri, Alvogen

17530648

Dissip® FORTE 250 mg se adreseaza adultilor si copiilor cu varsta de peste 14 ani si actioneaza rapid si eficient impotriva manifestarilor digestive moderat-severe cauzate de gaze, manifestari insotite de dureri si crampe in tractul digestiv superior.

Mod de administrare:

Dissip® FORTE este destinat utilizarii pe termen scurt. Luati dissip® FORTE pana cand disconfortul dispare, dar nu mai mult de 30 de zile.

• Dissip Forte (250mg simeticona), indicat adultilor si adolescentilor cu varsta de peste 14 ani: 1 plic reprezinta o singura doza (echivalent a 250 mg simeticona).

• Administrarea este foarte usoara. Pui granulele direct pe limba si inghiti. Daca doresti, poti bea apa dupa aceea. Administreaza dissip® pana cand disconfortul dispare, dar nu mai mult de 30 de zile. Trebuie sa te adresezi unui medic daca manifestarile se agraveaza sau nu se reduc. Daca uiti sa iei dissip®, continua utilizarea fara a schimba doza.

• Doza zilnica totala este de 4 plicuri (echivalent cu 1.000 mg simeticona).

Compozitie:

Simeticona, sorbitol, talc, acid malic, aroma de lamaie, aroma de frisca.

Forma de prezentare: 20 plicuri.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 20.04.2021