DR.HART CARBUNE MEDICINAL 250 MG*30CPS

Cod produs: 7521066

Dr. Hart Cărbune medicinal contribuie la:

  • Reducerea flatulenţei după consumul de alimente.
  • Eliminarea disconfortului abdominal cauzat de balonare.
  • Absorbția gazelor intestinale.
  • Detoxifiere
  • Combaterea efectului intoxicaţiilor.

Dr. Hart Cărbune medicinal are un rol important în pregătirea pentru ecografia abdominală.
Principala caracteristica a carbunelui medicinal  este puterea mare de absorbtie. Este vorba despre un fenomen de fixare si acumulare a moleculelor unui lichid sau gaz, pe suprafata unui corp solid. Carbunele medicinal poate fi utilizat luni sau chiar ani de zile. Sansele ca sa apara efecte adverse sunt minime.

 

Mod de utilizare:

Adulți: Efectul benefic al Dr. Hart Cărbune medicinal se obţine în condiţiile în care se iau 4 capsule, cu cel puţin 30 de minute înainte de masă, şi încă 4 capsule imediat după masă.

 

Smart, de la Dr: Hart:

Carbune  medicinal (numit si carbune activ) este o formă procesată de cărbune cu un conţinut foarte mare de pori microscopici.  Suprafaţa echivalentă a unui gram de carbune medicinal este cuprinsă între 650 m2 şi 1000 m2. Aceast fapt recomandă carbunele medicinal ca fiind una dintre cele mai bune soluţii de filtrare şi absorbţie.
In 1831, profesorul francez Tueri, pentru a demonstra puterea miraculoasa a carbunelui medicinal, a baut o cantitate insemnata de otrava, dupa care si-a administrat carbune medicinal. Rezultatul a fost uimitor. Cu toate ca otrava ingerata de acesta a fost fatala, profesorul a scapat teafar si nevatamat!