Diabevital B, 30 capsule, Parapharm

Suplimente alimentare

In stoc
20,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7488072

Diabevital B este un supliment alimentar ce are in compozitie plantele medicinale recunoscute pentru efectul lor benefic asupra metabolismului glucidic din organism. Cercetarile recente au aratat ca samburii si coaja fructelor de afin au un efect regenerator remarcabil asupra celulelor secretoare de insulina din pancreas.

Beneficii:

  • Fructul de catina se remarca prin continutul in vitamina C, beta-caroten si oligominerale esentiale pentru organism;
  • Planta mediteraneana schinduful si cele asiatice Gymnema sylvestre, ceaiul verde si Ginko biloba au un continut ridicat de flavonoizi, antioxidanti puternici, care protejeaza organismul de principalul factor de risc al acestei boli, stresul oxidativ.

Compozitie per capsula: fruct de afin (Vaccinium myrtillus) - 100mg; fruct de catina (Hypophae rhamnoides) - 100mg; gymnema sylvestre extract standardizat - 80mg; seminte de schinduf (Trigonella foenum graecum)extract standardizat - 80mg; ceai verde (Camellia sinensis) extract standardizat - 20mg; ginkgo biloba extract standardizat - 20mg.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, se recomanda consumul a 1 capsula de 3 ori pe zi, cu un pahar de lichid (apa minerala), de preferinta pe stomacul gol, inainte de mesele principale .

Mod de prezentare: o cutie cu 30 de capsule.

Data ultimei actualizari 17.05.2021