Doppelherz Aktiv Diabetiker Vitamine si Minerale, 30 cpr, Queisser..

Cod produs: 5336974
Chiar si persoanele care sufera de diabet sufera de multe ori de un aport insuficient de anumite vitamine si substante minerale. Suplimentar este posibil sa creasca necesarul acestor substante vitale daca din cauza dezechilibrelor metabolice substantele nutritive sunt excretate sau consumate in exces. Tabletele pentru diabetici Doppelherz Aktiv au fost concepute in mod special pentru aceste persoane. Cu o tableta Diabetiker se realizeaza un aport deosebit pentru a echilibra necesarul de multe ori crescut de vitamine minerale si oligoelemente. Vitaminele pentru diabetici de la Doppelherz faciliteaza o ingrijire tintita cu vitamine compuse special si care au in compozitia lor magnesiu precum si zinc crom si seleniu. Astfel poate fi acoperit necesarul deosebit al diabeticilor prin excretia crecuta de exemplu de magneziu. Vitaminele B asigura impreuna cu magneziul in special necesarul energetic al celulelor. Acestea sunt necesare pentru a transforma in energie anumite componente ale alimentelor (de exemplu hidratii de carbon). Aceasta energie este necesara pentru transmitatorii neuronali si pentru functionarea sistemului nervos.
Aveti grija la o alimentatie bogata in substante nutritive. O alimentatie sanatoasa si echilibrata asigura organismului nostru toate vitaminele importante substantele minerale si oligoelementele necesare. In cazul unui plan alimentar neechilibrat aportul de substante nutritive nu este optim.

Beneficii:
Aportul de vitamine B este important in special pentru sistemul nervos si piele. Vitaminele B12 B6 si acidul folic sunt importante pentru un continut echilibrat de homocisteina. Aceasta este importanta pentru mentinerea sanatatii sistemului circulator.
Substantele nutritive pentru neutralizarea radicalilor liberi si pentru apararea celulara
Deoarece in metabolismul diabeticilor se ajunge de multe ori la formarea radicalilor liberi trebuie luat in considerare un aport suficient de substante nutritive antioxidante.

Vitaminele C E si seleniul sunt importante pentru mentinerea balantei intre producerea de radicali liberi si indepartarea acestora din organism; in plus seleniul stabilizeaza celulele si intervine in functionarea lor. Astfel se indeplinesc importante functii in apararea celulara.
Oligoelementele si magneziul pentru metabolismul glucozei

Microelementele crom si zinc la fel ca si mineralul magneziu sunt importante pentru balanta valorilor glicemiei. Cromul si zincul sunt necesare pentru formarea depozitarea si actiunea insulinei.O suplimentare a necesarului de cele mai multe ori crescut de vitamine oligoelemente si antioxidanti pentru diabetici nu poate inlocui planul obligatoriu de tratament din cadrul diabetului. In cadrul regimului alimentar si de viata al diabeticilor sunt importante urmatoarele aspecte: un mod de viata ordonat miscare suficienta controlul greutatii administrarea de medicamente recomandate de medicii specialisti. Datorita compozitiei lor deosebite vitaminele pentru diabetici Doppelherz Aktiv sunt recomandate alimentatiei din cadrul diabetului zaharat in cadrul unui plan dietetic.Mod de administrare:
Zilnic se va lua o tableta nemestecata in timpul mesei cu o cantitate suficienta de lichid. La nevoie tabletele se pot imparti in jumatate.

Tara de origine: Germania

Prezentare: cutie 30 tablete