Detoxicarb 500mg, 60 capsule, Steaua Divina

Suplimente alimentare

In stoc
27,50 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Detoxicarb 500mg, 60 capsule, Steaua Divina

652359104

Detoxicarb capsule vegetale imbina in mod echilibrat proprietatile carbunelui vegetal - carbune activ care este o forma de carbon procesat pentru a fi facut extrem de poros capatand astfel o suprafata foarte mare pentru absorbtia de substante chimice - cu cele ale extractului din frunze de aloe.

Produsul contribuie la mentinerea sanatatii aparatului gastrointestinal amorseaza mecanismele naturale de purificare a organismului este depurativ detoxifiant si antioxidant (Aloe vera) reduce flatulenta dupa consumul de alimente (Carbunele vegetal).

Ingrediente/capsula: capsula vegetala (Hipromeloza) Carbune vegetal activat (Carbo vegetabilis activatus)-380mg Aloe (Aloe vera) extract din frunze-20mg.

Mod de utilizare: se recomanda ingerarea cu multa apa pentru a asigura ajungerea capsulelor in stomac.

Copii intre 7 si 14 ani: cate 1 capsule de 2 ori pe zi cu 30 de minute inainte de masa la 2 ore inainte de sau la 2 ore dupa administrarea altor suplimente alimentare sau medicamente.

Adulti si tineri de peste 14 ani: cate 2 capsule de 2 ori pe zi cu 30 de minute inainte de masa la 2 ore inainte de sau la 2 ore dupa administrarea altor suplimente alimentare sau medicamente sau la recomandarea consultantului de specialitate.

Pentru un efect maxim se recomanda utilizarea timp de 3 luni.

Contraindicatii: obstructii intestinale, interventii chirurgicale recente, hemoragii intestinale, sarcina, alaptare, alergie la oricare dintre componente.

Mod de prezentare: un flacon cu 60 de capsule.

product_detail_disclaimer

Data ultimei actualizari: 26.11.2021