Detox Suplu, 30 capsule, Herbagetica

Suplimente alimentare

In stoc
15,40 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Detox Suplu, 30 capsule, Herbagetica

652355254

Detox Suplu este un supliment alimentar care mentine greutatea corporala, detoxifiant, stimuleaza activitatea glandei tiroide.

Proprietati:

- Detox Suplu contribuie la reglarea greutatii corporale, reglarea colesterolului, reglarea apetitului alimentar excesiv, detoxifierea colonului.

- Chitosanul este o polizaharida ce se obtine din chitina. Chitina se extrage din crustaceele aflate in curs de degradare. Chitosanul sustine functia algei Kelp, impreuna avand efecte remarcabile in lupta impotriva kilogramele in plus. Totodata contribuie la imbunatatirea functiei hepatice.

- Chlorella si Spirulina contribuie la reglarea sistemului endocrin, sustin pierderea in greutate prin reducerea apetitului. Fiecare din cele doua alge contine peste 50% proteine, dar si alte substante nutritive ce contribuie la reglarea deficientelor nutritionale si la echilibrarea hormonala.

Compozitie: Kelp (Fucus vesiculosus) - 280mg, Chitosan HD (chitina diacetilata) - 24,50mg, Spirulina (Spirulina maxima) standardizata cu minim 60% proteine - 24,50mg, Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) standardizata cu minim 50% proteine - 21mg.

Mod de administrare: 2 capsule inaintea meselor principale.

Avertizari:

- Produsul poate interactiona cu produse anticonvulsivante, anticoagulante, antiagregant plachetare, heparina cu densitate redusa si agenti trombolitici, la administrare concomitenta.

- Contine un produs pe baza de crustacee.

- Acest produs nu va fi administrat in timpul sarcinii si alaptarii. In cazul depasirii de cateva ori a dozei recomandate, pot aparea simptome asemanatoare hipertiroidiei, cu tremur al membrelor, cresterea pulsului si a tensiunii arteriale.

- Administrarea, fara intrerupere, pe o perioada de timp mai lunga de 60 zile poate duce la scaderea excesiva a greutatii corporale.

Forma de prezentare: Flacon cu 30 capsule

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 15.07.2021