Detergent Eco Bio pentru vase biberoane si tetine, 500ml, Baby Anthyllis

Mama si copilul

In stoc
19,80 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Detergent Eco Bio pentru vase biberoane si tetine, 500ml, Baby Anthyllis

652360384

Detergent lichid pentru spalarea veselei, biberoanelor, tetinelor si tuturor obiectelor care pot veni in contact cu bebelusul. Este recomandat pentru toate obiectele care vin direct in contact cu gura nou-nascutului (0-12 luni). Dupa spalare si clatire abundenta, este recomandabila o sterilizare adecvata.

Proprietati:

- Toleranta dermatologica: verificat pentru continutul de nichel, crom si cobalt, cu valori mai mici de 0,4ppm. Produsul este testat dermatologic si a fost supus testelor de eficacitate.

- Produs certificat Eco Bio de catre ICEA IT 011 DP 039.

Ingrediente: Apa, Ammonium Lauryl Sulfate, Lauryl Glucoside, Caprylyl/Capryl Glucoside, **Olivamidopropyl Betaine, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cloride, *Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil (ulei din coaja de portocale), *Citrus Medica Limonum Peel Oil (ulei din coaja de lamaie), *Citrus Aurantifolia (Lime) Oil, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Limonene.

*din agricultura ecologica

 **din ulei de masline ecologic.

Mod de utilizare: Pentru vasele si obiectele murdare, se recomanda diluarea a 10 ml produs in 5 litri de apa. Pentru cele foarte murdare, se folosesc 15 ml de produs in 5 litri de apa.

Forma de prezentare: Flacon cu 500ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 04.04.2022