Emulsie pentru ten cu tendinta acneica TriAcneal Expert, 30ml, Avene

Cod produs: 7516869
Emulsie tratament TriAcneal Expert 30ml Avene

Brandul Avene

Avene Apa Termala un ingredient cheie natural.
Cu o compozitie unica si constanta Apa Termala Avene izvoraste din pamant cu un debit de pana la 70 000 de litri/ora (18492 galoane).

Dupa o calatorie de peste 40 de ani Apa Termala Avene se aduna curata si pura fiind colectata si directionata catre fabrica de productie in care sunt realizate produsele Laboratoarelor Dermatologice Avene. Apa ajunge si la Centrul hidroterapeutic pentru tratarea pielii sensibile intolerante atopice si cu tendinta spre psoriazis.
Desi Avene Apa Termala nu si-a dezvaluit inca toate secretele cele mai multe au fost descoperite in ultimii 30 de ani de cercetare efectuata de catre Laboratoarele Dermatologice Avene parte a Grupului Pierre Fabre si de numeroasele studii farmaceutice si clinice.
Avene Apa Termala cu proprietati naturale de calmare anti-iritante este bogata in componente recomandate si pentru cele mai sensibile tipuri de piele.

- Continut redus de minerale 206 mg/l.
- Profil calciu/magneziu bicarbonat (raport Ca/Mg = 2).
- Bogata in siliciu: 106 mg/l).
- Foarte bogata in oligoelemente.
- pH neutru: 75.

O istorie bogata care a inceput intr-un satuc din sudul Frantei. Minunatul si vechiul sat Avene este amplasat in valea Orb in inima Parcului Regional Haut-Languedoc. Inconjurati de natura pacientii isi petrec timpul intr-un mediu linistit intact. Conditiile climaterice ofera o vegetatie bogata si sub influenta mediteraneana si atlantica Avene se bucura de un climat perfect echilibrat cu foarte mult soare.

Dar sa incepem cu inceputul:

1736: Totul a inceput cu vindecarea calului Marchizului de Rocozel. Acesta suferea de un prurit persistent si s-a vindecat dupa cateva cufundari in apa. Asa s-au descoperit proprietatile calmante anti-iritante ale Apei Termale Avene.
1743: Primii pacienti sosesc in Valea Orb si la izvorul Sainte-Odile.
1871: America descopera proprietatile Apei Termale Avene in tratarea pacientilor Marelui Incendiu din Chicago.
1874: Izvorul este declarat de “Interes public”.
1990: Renovarea Centrului hidroterapeutic. Se pun bazele Laboratoarelor Dermatologice Avene.
1993 si 2003: Extinderea fabricii de productie
2004: Extinderea Centrului hidroterapeutic.
2007: Laboratoarele Dermatologice Avene isi consolideaza pozitia de lider international. In prezent Centrul hidroterapeutic Avene atrage 2600 de pacienti in fiecare an care se bucura de produse excelente disponibile in Franta si in aproape alte 100 de tari.

Laboratoarele Dermatologice Avene au pus bazele unei relatii autentice bazata pe incredere cu consumatorii in intreaga lume.

Despre produs:
Ingrijirea pielii cu imperfectiuni severe la adolescenti si adulti. Efectiose o inovatie brevetata de Pierre Fabre Dermo-Cosmetique Research regleaza afluxul de mediatori raspunzatori de pielea supra-reactiva. Efectul de peeling superficial al acidului glicolic ajuta la eliminarea imperfectiunilor pielii si are un efect de catifelare a suprafetei pielii. Retinaldehida limiteaza noile eruptii si previne aparitia cicatricilor. Apa termala Avene cu proprietati calmante antiiritante reduce roseata caracteristica tenului gras predispus la patare.

Utilizare:
Aplicati Triacneal seara pe pielea perfect uscata dupa ce in prealabil ati curatat-o cu Cleanance Gel. Formula creata pentru a minimaliza riscul reactiilor alergice. In cazuri rare pot aparea usoare senzatii de usturime la folosirea TriAcneal. Acestea sunt temporare si dovedesc faptul ca produsul actioneaza. In cazul aparitiei iritatiilor reduceti frecventa aplicatiilor. Evitati contactul ochii si buzele.

Ambalaj / Prezentare: tub 30ml.

Tara de origine: Produs in Franta