AVENE CICALFATE CREMA REPARATOARE 40 ML

Cod produs: 5341374
Crema reparatoare Cicalfate 40ml Avene

Se recomanda pielii iritate sau dupa o interventie chirurgicala minora.
Crema reparatoare Cicalfate este recomandata cu precadere adultilor copiilor si bebelusilor pentru a trata iritatiile cutanate uscate. Ea poate fi aplicata atat pe piele cat si pe mucoase.
Pentru anumite indicatii consultati mai intai medicul.

Utilizare:
• Curatati zona iritata pe care doriti sa o tratati.
• Aplicati crema reparatoare Cicalfate o data sau de doua ori pe zi in masaj usor.

Ingrediente:
Cuprul este un element care are puternice proprietati antibacteriene si reconstructive: previne dezvoltarea bacteriilor si stimuleaza regenerarea celulara.
Zincul este cunoscut pentru proprietatile sale anti-oxidante care ajuta la vindecarea pielii.
Sucralfatul este o substanta care intareste legaturile proteinelor in membranele celulei rezultand o repararea mai eficienta a tesuturilor afectate.
Apa Termala Avene este bogata in siliciu si alte elemente care confera o netezire exceptionala.Proprietati anti-iritante pentru pielea sensibila si iritata.

AVENE APA TERMALA (AVENE AQUA): TRIGLICERIDA CAPRILICA/CAPRICA. ULEI MINERAL (PARAFFINUM LIQUIDUM). GLICERINA. ULEI VEGETAL HIDROGENAT. OXID DE ZINC. PROPILEN GLICOL. POLIGLICERIL-2 SESQUIIZOSTEARAT. PEG-22/DODECIL GLICOL COPOLIMER. ALUMINIU OCTASULFAT DE SUCROZA. STEARAT DE ALUMINIU. CEARA DE ALBINE (CERA ALBA). SULFAT DE CUPRU. STEARAT DE MAGNEZIU. SULFAT DE MAGNEZIU. CEARA MICROCRISTALINA (CERA MICROCRISTALLINA). SULFAT DE ZINC.

Ambalaj / Prezentare: tub 40ml.

Tara de origine: Produs in Franta