TRACTOPON CREMA 30 % UREE TUB 40 GR VECTEM

Cod produs: 5341319


Despre produs:
Crema cu uree Tractopon pentru piele uscata. Este produsul cu cel mai mare continut in uree (30%) si ingrediente emoliente special formulat pentru ingrijirea intensiva a anumitor zone: genunchii coatele talpile picioarelor palmele degetele cand acestea prezinta uscaciune excesiva un aspect fisurat si se descuameaza foarte usor.
Crema Tractopon 30% uree este adjuvant in tratamentul ciupercii unghiei al psoriazisului.
Odata ce aspectul pielii s-a imbunatatit se recomanda utilizarea cremei Tractopon cu uree 15% pentru intretinere.

Mod de utilizare:
– Picioare
Aplicati o data sau de doua ori pe zi. Spalati si uscati pielea apoi aplicati crema printr-un masaj usor insistand in special pe zonele mai uscate si aspre precum si la nivelul calcaielor fisurate. Folosirea regulata a cremei duce la obtinerea unor rezultate foarte bune. Dupa aplicare crema nu lasa film gras.

– General (maini genunchi coate gambe)
Aplicati o data sau de doua ori pe zi sau la doua zile in functie de uscaciunea si asprimea pielii. Masati usor pana la absorbirea cremei. Dupa absorbtia cremei nu ramane film gras.

Precautii:
Evitati aplicarea cremei pe zone cu solutii de continuitate (taieturi) si pe fisuri care sangereaza deoarece ureea provoaca prurit la nivelul acestora.

Ingrediente:
Crema Tractopon combina o baza emolienta putin grasa cu ingrediente avand proprietati benefice pentru pielea uscata aspra sau/si cu tendinta de a se ingrosa (de a dezvolta hiperkeratoza):
Ureea pe langa efectul de hidratare a stratului cornos (prin care amelioreaza remarcabil aspectul pielii uscate descuamate si cu tendinta de fisurare) inlatura pielea descuamata si incetineste cresterea excesiva sau haotica a stratului cornos care datorita anumitor afectiuni se descuameaza in mod accelerat sau produce zone ingrosate si aspre care se transforma in calozitati.
Vitamina F este un amestec de acizi grasi polinesaturati dintre care acizii linoleic si linolenic sunt esentiali pentru piele. Aplicati topic prin proprietatile lor emoliente protectoare si nutritive produc o ameliorare remarcabila a pielii uscate scuamoase si devitalizate deoarece au un rol important in regenerarea elementelor responsabile de mentinerea hidratarii cutanate si a flexibilitatiisi coeziunii stratului cornos.
Lanolina este formata dintr-un amestec de compusi grasi foarte asemanatori cu lipidele naturale ale pielii. Contribuie la inlocuirea si mentinerea unui nivel optim de lipide in epiderm pastrand flexibilitatea si impiedicand deshidratarea si descuamarea.

Prezentare: tub 40ml