Șampon uscat nunțator cu lapte de ovăz, 150 ml, Klorane

Cod produs: 7510470
Sampon uscat cu ovaz pentru par brunet 150ml Klorane

Laboratoarele Klorane au conceput acest produs original pentru a va permite sa va curatati parul fara a-l uda. Practic si cu utilizare rapida samponul pudra extrem de delicat KLORANE cu lapte de ovaz este ideal pentru persoanele grabite sau care se afla in imposibilitatea de a-si spala parul la momentul dorit. Proprietatile sale de curatare provin dintr-o combinatie ingenioasa de agenti cu o mare capacitate absorbanta care actioneaza ca un adevarat burete asupra murdariei parului si asupra sebumului de pe pielea capului. Parul isi recapata volumul si supletea in numai cateva minute. Hipoalergenic.

Beneficii:
82% dintre subiectii testului au apreciat senzatia de par curat conferita dupa utilizarea samponului pudra extrem de delicat KLORANE cu lapte de ovaz iar 91% au fost satisfacuti mai ales de volumul conferit parului.

Utilizare:
Acesta trebuie agitat bine inainte de utilizare apoi pulverizat pe par la o distanta de 30 cm in cantitate mica si in mod uniform. Lasati sa actioneze timp de 2 minute apoi periati parul cu grija pentru a elimina orice urma de pudra ramasa pe par. Evitati inhalarea si contactul cu ochii. Acest sampon pudra poate fi utilizat ori de cate ori este necesar.

Ambalaj / Prezentare: spray 150ml.

Tara de origine: Produs in Franta